- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.441
joummm afiyet olsun öncelikle eline sağlıkMinnosprenses bugün kuzumu bulamayız mobilya alma telaşında
@coconatt cocomdaa bi gelse içehh kahve yaa oda memleketinde
@Elhan çok merak ettim seniiiiiiii bitmedimi acaba taşınma
@Mavera4268MssPARE @Catlak-kurabiye @Bal Perisi ASSOSyal @dut agaci @Kahve __Kokusu @Lavinia_84
Madammor mavikelebek34 @Migim @Yasnaz @N u r @Emma3
heeeyyyyyyyHanii kahvelerrrrrr
Eki Görüntüle 2903917
hahahah herkess çok beğeniyor bu fincanı bigün kırılacak hadi hayırlısıjoummm afiyet olsun öncelikle eline sağlık
ama fincanına baaaayyyyıllllddddııııımmmmmmm çok güzellllll
kırılısa benden bilme ama gözüm kaldı
ne etiiketiiEtiket yaptım kuzum seni
ne etiiketii
severruuuuuuuuummmmm tabikiiii tam bi terapii gibi ya halamda varr kedisiiKedi var pamuksukk nin kedisi oldu artık onu yaptım görsün diye bebekim, sen sever misin kedi sanada yapayım
Dur etikete gelseverruuuuuuuuummmmm tabikiiii tam bi terapii gibi ya halamda varr kedisii
Bakayim bi canimkızlarrr durumumda yorum yapabiliyormusunuzz ?Madammor canımm
Neyi
durumumda kimse msjımın altına yorum yapamıyorumm anamm tiniminihanım demese haberim olmayacaktıı
Baktim hayatım ayarlara bak yotuma kapatmisindirdurumumda kimse msjımın altına yorum yapamıyorumm anamm tiniminihanım demese haberim olmayacaktıı
allahımm allah bilir nereye tıkladımmBaktim hayatım ayarlara bak yotuma kapatmisindir
Yoruma kapat var oraya bak kuzumallahımm allah bilir nereye tıkladımm
hayır canım durumların yoruma kapalıkızlarrr durumumda yorum yapabiliyormusunuzz ?Madammor canımm
kızzz heleee oldumu bak bakıyim biyere tıkladım amaYoruma kapat var oraya bak kuzum
Olmadinyavru aynı kapalı yorumakızzz heleee oldumu bak bakıyim biyere tıkladım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?