- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.481
hakkımızda hayırlısııı hangimiz neler yaşıyacağımızz belli değilllcanım olunca bir şey yokta etkileri anca ertesi gün çıkmaya başlar bende öyle oldu akşam bişeyim yoktu sabah kalkınca kol ağrısı falan oldu biraz. Olduğunu bile anlamazsın iğne fobim var düşün ben diyorum bunu
aynen öyle.hakkımızda hayırlısııı hangimiz neler yaşıyacağımızz belli değilll
aayyyyy iğne vuruluncamı kuzum neden öyle oldukiiiaynen öyle.
Yirmilik dişlerimi aldırırken 3 ünde sorun yaşamadım hemen bitti. sonuncusunda sıradaki kızlara destek oldum moral verdim korkmayın hemencecik bitiyor, acımıyor, hissetmiyorsun vs. ben bir girdim 1 saat sürdü, canımın acıması bir yana kanama durmadı, doktor üstüme çıktı neler yaşadım
Benimde alıncak bir 20liğim var. Şuan korktumaynen öyle.
Yirmilik dişlerimi aldırırken 3 ünde sorun yaşamadım hemen bitti. sonuncusunda sıradaki kızlara destek oldum moral verdim korkmayın hemencecik bitiyor, acımıyor, hissetmiyorsun vs. ben bir girdim 1 saat sürdü, canımın acıması bir yana kanama durmadı, doktor üstüme çıktı neler yaşadım
beybimm aşı olcakmısın hiç düşünüyormusunBenimde alıncak bir 20liğim var. Şuan korktum
Arkandan konuşmuyorum kehvemmm
Çok haklısın nasıl vericem hesabını acaba
hahah yarın olcam gel beraber olalımmmSadece düşünüyorum
korkma kız herkes bir değil ki ay kötü hissettim şimdi kendimiBenimde alıncak bir 20liğim var. Şuan korktum
Bu hocayı çok dinliyorum çok içten anlatıyor gerçekten ben ikindiyle başlıyım yine
Veremeyeceğiz canım
bilmiyorum ki canım yaa biraz daha düşüneyim benhahah yarın olcam gel beraber olalımmm
Yok kızz kötü hissetmee. Bende birtane aldırdım az çok biliyorum. Yanağım şişti 1 hafta ikinciyide alcaktı doktor tam nişan dönemime geliyordu o zaman şişik yanakla gelin olmıyım diye aldırmadım birdaha da üstüne düşmedimkorkma kız herkes bir değil ki ay kötü hissettim şimdi kendimi
Başla canımBu hocayı çok dinliyorum çok içten anlatıyor gerçekten ben ikindiyle başlıyım yine
Allah seni ne etmesin yaaa kız neyden korkuyonASSOSyal sosyalimmm yarın aşı olcam biontech çok heyecanlıyımmmm
kalpten gidersem beni merak etmeyin ha akşam saat 5 de
doktorum la konuştum ben aşı oll dedii daha iyi sağlıklı olur hamilelikte birşey olur vurduramayız hassas olursun hep dikkat etmek zorunda kalırsın dedi bende öyle ettim randevu aldım 2 aşımıda olup başlarım artık tedaviyebilmiyorum ki canım yaa biraz daha düşüneyim ben
Yok kızz kötü hissetmee. Bende birtane aldırdım az çok biliyorum. Yanağım şişti 1 hafta ikinciyide alcaktı doktor tam nişan dönemime geliyordu o zaman şişik yanakla gelin olmıyım diye aldırmadım birdaha da üstüne düşmedim
benim sadece ilk çekimde şişti diğerlerinde şişme ve ağrı olmadı hatta ilaç dahi kullanmadım ama buz koydum yinedebilmiyorum ki canım yaa biraz daha düşüneyim ben
Yok kızz kötü hissetmee. Bende birtane aldırdım az çok biliyorum. Yanağım şişti 1 hafta ikinciyide alcaktı doktor tam nişan dönemime geliyordu o zaman şişik yanakla gelin olmıyım diye aldırmadım birdaha da üstüne düşmedim
Tamam kahvemm inşallah devam ederimde dürtüklerim seniBaşla canımrenkliyim ben .renkli sonrası sende beni dürt tamam mı
yaaa hhahah canum benumm yaaaAllah seni ne etmesin yaaa kız neyden korkuyonben iki tane oldum hâlâ yaşıyorum hatta üçüncüyü açsalar onuda olucam açmıyorlar gıcık oldum şifa olsun, bişey olmuyor merak etme bebekim
tamamm kuzummYaptim ama nickoyu da yaptim
hayırlısı olsun inşaAllah canım rabbim gönlüne göre versin inşaAllahdoktorum la konuştum ben aşı oll dedii daha iyi sağlıklı olur hamilelikte birşey olur vurduramayız hassas olursun hep dikkat etmek zorunda kalırsın dedi bende öyle ettim randevu aldım 2 aşımıda olup başlarım artık tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?