- 14 Nisan 2021
- 4.161
- 22.194
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.601
Yaaa bende çok çokk heryer merve kaynıyo yaa benimde birsürü merve arkadaşım varr başımda bu merve isim gitmediMemnun oldum canımm
Bilmemm ince işler işteeeNe olması gerekiyorki baş ağrısı olması için
Bir ağrı kesici al canım çok ağrıyorsa
Evettt kuzucum maalesefff abdest işi olunca işi başka oluyor oturtmuyor seniHaha evli olsam koşa koşa giderdimsap gibi olunca böyle oluyor galiba
Geçmiş olsunEvin salonundamı
Bende şimdi oturdum başım ağrımaya başladı
Bir zamanlarin popüler ismi helede 90lar başıYaaa bende çok çokk heryer merve kaynıyo yaa benimde birsürü merve arkadaşım varr başımda bu merve isim gitmedi
Yine ne diyonEvettt kuzucum maalesefff abdest işi olunca işi başka oluyor oturtmuyor seni
Evettt kuzucum maalesefff abdest işi olunca işi başka oluyor oturtmuyor seni
Dimiiii meşhur bi isim benim isim de çok nadiirrBir zamanlarin popüler ismi helede 90lar başı
Sebze ağırlıklı besleniyorum zatenKolayı var onun sokmayacaksin eve .. benim eşimde çok sever ama ben yapmadığım için yiyemiyor sadece dışarıda yer ...birde kan şekerini dengede tutmaya çalış çok aciktirip kendini bozuyorsan dengesini sürekli tatlı ister canın sebze ağırlıklı beslen
Dimiiii meşhur bi isim benim isim de çok nadiirr
Yoookk kızBilmemm ince işler işteee
Sağol canımGeçmiş olsun
Yaaa hahahaha hemen yakala beni hemennnYine ne diyon
Ben biliyom senin ismini aşkDimiiii meşhur bi isim benim isim de çok nadiirr
Idare eder canım ya hasta oldum yatıp yuvarlanıyorum butun gun yattimIyiyzz canım sen
Aynenn keyfine bak kuzucum.❤❤Dimi mecbur o zaman şimdi keyfi takılıyorum
Evet ismin gercekten cok hoşDimiiii meşhur bi isim benim isim de çok nadiirr
Yaaa hahahaha hemen yakala beni hemennn
Şiiiiyyyyy pareemmm kelebek didikiii banyo yapcam ama bitürlü gidemiyorum uzandım kaldum dedi bende didimkiii ımmmmmmm şey kocan olsa evli olsa aklımdaki deli sorular didim oda dediki öyle olsa koşa koşa giderdim heralde dedi banyoya bende o iş olsa seni abdest bile oturtmazdı didim yanii kızmaa taammmıı
Sağoll kuzum benimmmEvet ismin gercekten cok hoş
Kıyamazsunn banakiiiiAllahım bu Kadın niye böle gel beni döv diyor
Ama seviyom da yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?