- 25 Ağustos 2019
- 62.524
- 120.072
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.581
Oda güzel bebeğimmm olsunÇayda içmiyorumsevmem içecek sevdiğim bir gazoz taze meyve ,süt
Çokmu uzandın benden sana geçti şimdi yaBaşımmm
Aynen ya içerdik ne güzelHahhaah çay sız olmaz ayyy bende olsam keşke ne güzel olurdu sabah akşam içerdik çayy
Iyiyimm ben de çok şükürrrmasterchef izliyormusun
Yok uzanmadım aslında kuzum bugün iş yaptım yine birazda olsaÇokmu uzandın benden sana geçti şimdi ya
Ooohhhh deniz manzaralı bideAynen ya içerdik ne güzelEki Görüntüle 2904166
yok canim bakmiyorum ben genelde tv izlemem kitap okurum ve olursa ilgimi çeken film izlerim.
Başka iş değill yaniiiYok uzanmadım aslında kuzum bugün iş yaptım yine birazda olsa
Başım ağrıyor canım kendimi eve zor attım şimdi koltuktan nasıl kalkıcam onu düşünüyorumNerelerdesiniz
Tesekkürler canimin içiOoohhhh deniz manzaralı bide
Afiyet olsun kuzumm
Ne guzel seviyosun kitap okumayı
Evi topladım süpürdüm yemek yaptımBaşka iş değill yaniii
Aynı durumdayızz koltukta kalkamıyorumBaşım ağrıyor canım kendimi eve zor attım şimdi koltuktan nasıl kalkıcam onu düşünüyorum
Helal olsun sana yaaa senin ismin neTesekkürler canimin içiSeviyorum ya baska alemlere akiyorum Onceden cok daha oluyordum malum evlen cocuk ev işi derken vakit buldukca okuyorum iste
Merve benim ismim sende sakincasi yoksa söyleyebilirsin guzummHelal olsun sana yaaa senin ismin ne
Sakıncası yoksa tabii balımmm
Olsunn allahh sana 2ciyi uğraştırmadanda nasip etsin
Elimde telefon kaldım kalkıp duşa girmem lazımAynı durumdayızz koltukta kalkamıyorum
Elçin bendeMerve benim ismim sende sakincasi yoksa söyleyebilirsin guzummHayirlisi be gülum nasipte varsa
De getttt girrr duşa dellendirme beniiiElimde telefon kaldım kalkıp duşa girmem lazım
Ne olması gerekiyorki baş ağrısı olması içintamam tamamm
Bir ağrı kesici al canım çok ağrıyorsaElimde telefon kaldım kalkıp duşa girmem lazım
Haha evli olsam koşa koşa giderdimDe getttt girrr duşa dellendirme beniii
Kocan olsa evli olsan hadi neysee aklıma deli sorular geliyorduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?