- 14 Nisan 2021
- 4.161
- 22.193
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.641
En hayirli zamani Rabbim bilir elbetteInsaallahh kuzum var buda bi zamanıı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En hayirli zamani Rabbim bilir elbetteInsaallahh kuzum var buda bi zamanıı![]()
İkisinde yiyemiyorum ben nasıl yiyorsun helal olsunSebze ağırlıklı besleniyorum zatenbahçeden hep . Her hafta yollarlar kaynanamlar.
Ben seviyorum şekerli ürünleri ya
Hiç bişey yoksa bala pekmeze dadaniyorum
Öperim canım ...
Nerdesunn pek yoksuuuuunnnnnÖperim canım ...uyudu şimdi teyzesi pautak paytak yürüyo
![]()
Yok canım şükür yoğunluk bitmiyooAaa sahiden bu dut nerdee görünmüyor birşey yok demii![]()
Uykusuzluktan yorgunluktan geberiyomNerdesunn pek yoksuuuuunnnnn
Oyyy maşaallahh bitmiyor işlerunn buay bi dolu oldunYok canım şükür yoğunluk bitmiyookv nin evini taşıdık ben evi temizledim bugün de annemdeydim
Ahhh yaaaaa işlerde bitmiyorkiii zatenUykusuzluktan yorgunluktan geberiyom![]()
Oyyy maşallah maşallah yerim onun yürüken ordek totosunuÖperim canım ...uyudu şimdi teyzesi pautak paytak yürüyo
![]()
Aynen ya bitmedi gitti. Allah güzel işler versinOyyy maşaallahh bitmiyor işlerunn buay bi dolu oldun
Ooo vallahamıı nasull bi duygu pekii canoooAynen ya bitmedi gitti. Allah güzel işler versinnapalım eylül de de kaynım evleniyo
elti oluyom
Pek bi poh anlamadımOoo vallahamıı nasull bi duygu pekii canooo![]()
Aboooo izmirli kız aldınızzz hele hahahahahah urfayla izmir hiçbir alaka yokPek bi poh anlamadımuzaktan izliyom . Kız izmirde urfa ya gelin gidecek. Uzakta yani yakım değiliz pek bi.diyalog kuramadık
Aaaa şu evlenmeyen kayın dimi iyi hadi bakalim telas baslasin elti geliyorAynen ya bitmedi gitti. Allah güzel işler versinnapalım eylül de de kaynım evleniyo
elti oluyom
AynenAboooo izmirli kız aldınızzz hele hahahahahah urfayla izmir hiçbir alaka yok![]()
Yok kız ben uzaktan izliyom şimdilik. Bişeylerine karışmam . Sonra eltim herşeye karışıyo olur adımAaaa şu evlenmeyen kayın dimi iyi hadi bakalim telas baslasin elti geliyor
O biraz kafa dinliyo canım. Sıkıntıları var. Arada giriyo bdv de takılıyo. Eskisi kadar sık uğramıyp o daD u t bir şey sorucam aklıma geldi şuan athena nerde hic görünümüyor
Aynen boşver en iyisi uzak olmakAynenbende diyom da işte. Tayinciler ama sonuçta napak
Yok kız ben uzaktan izliyom şimdilik. Bişeylerine karışmam . Sonra eltim herşeye karışıyo olur adım![]()
Aynen mesafe candır. Dedikodudan uzak. En güzeli buAynen boşver en iyisi uzak olmak