Aynen 😁😁😁 bende diyom da işte. Tayinciler ama sonuçta napak

Yok kız ben uzaktan izliyom şimdilik. Bişeylerine karışmam . Sonra eltim herşeye karışıyo olur adım 🤣🤣🤣
Sen uzaktan izle çüçem heçç lafina bile birşey deme 🤣 herşeyin hayırlısı olsunnnn❤

Sen uzaktan izle çüçem heçç lafina bile birşey deme 🤣 herşeyin hayırlısı olsunnnn❤
Amin canım 💛 aynen yok bi de ben burdakinin aksine reel de hemen insanlarla sıcak ilişki kuran biri değilim. Biraz zaman isterim ..iyice gözlemlerim falan yani önceleri soğuk olırım. Sevdim mi de bırahmam🤪🤪

• Beğen
Reactions: Jou
O biraz kafa dinliyo canım. Sıkıntıları var. Arada giriyo bdv de takılıyo. Eskisi kadar sık uğramıyp o da
Athenayla bende çok konuşamadımm ama o seksi ojelerii seksii taytlarını ozlemişimdirrr elinde cügara kahve falann çekiciydii🥰 söyle ona arada gelsin kahve atsın bikerede olsa 🥺

Athenayla bende çok konuşamadımm ama o seksi ojelerii seksii taytlarını ozlemişimdirrr elinde cügara kahve falann çekiciydii🥰 söyle ona arada gelsin kahve atsın bikerede olsa 🥺
Söylerim bebekim 💛💛

• Muhteşem
Reactions: Jou
Bebekler ben müsadenizi isteyim . Bi duş alıp yatayım . baba yorgun 😴😴😴😴

Kızlar ben i merak etmeyin diye yazıyorum, giremem bir daha muhtemelen, kendime nazar değdirdim galiba , annemle tartıştık gözümü kırpmadim desem uykum gitti saat oldu, sinirim gunkerce gecmez,anlatmakla da olmaz, genel şeyler, herkese hayirli gunle r,hoşçakalın

Nikahimiz var aaa dostlar :halay:

Minnosundu migim ama ertelenmiş pazartesiymis 🤣

Gelseydi yazsaydi çatlamasaydık 🤣 Minnosprenses Minnosprenses
Bir ilim yaver gitmrz benim şandım kapalı dün bütün gün belediyede sistem yoktu kızlar artık ben stres yaptım, neyse başka brlefiyeyemgidleim belki sitem vardır dedik gittik sistem var gün dolu nikah tarihimiz 27 agustos cumaya alabildik mobilya işini hallettik çok şükür ❤️

Kızlar ben i merak etmeyin diye yazıyorum, giremem bir daha muhtemelen, kendime nazar değdirdim galiba , annemle tartıştık gözümü kırpmadim desem uykum gitti saat oldu, sinirim gunkerce gecmez,anlatmakla da olmaz, genel şeyler, herkese hayirli gunle r,hoşçakalın
Nereyee aaa merak edeeiz seni

Minnosprenses Minnosprenses bugün kuzumu bulamayız mobilya alma telaşında :KK49:
@coconatt cocomdaa bi gelse içehh kahve yaa oda memleketinde :KK37:
@Elhan çok merak ettim seniiiiiiii bitmedimi acaba taşınma :KK43:

@Mavera4268 MssPARE MssPARE @Catlak-kurabiye @Bal Perisi @ASSOSyal D u t D u t @Kahve __Kokusu @Lavinia_84
@madammor @mavikelebek34 @Migim @Yasnaz @N u r @Emma3

heeeyyyyyyy :KK33:Hanii kahvelerrrrrr
880102b07b.gif
:kahve::KK9::KK9:

Eki Görüntüle 2903917
Afiyet olsun canım benim ❤️🥰

Back
X