- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.183
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.821
Ah bende yapabilsem sen açsana spor diyet topigiSpor yapıyorum 45 dakika 1 saat tecvid çalışıyorum duş yat uyu derken 3 oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bende yapabilsem sen açsana spor diyet topigiSpor yapıyorum 45 dakika 1 saat tecvid çalışıyorum duş yat uyu derken 3 oluyor![]()
Canımsın ya ne zamandır denk gelemedik hastaydım bugun iyiyim canım sen nasılsın asosyalim ❤❤Nerelerdesin sen pino![]()
Yerim ben bunu yaaaaa maşallah kuzucugaaaa
Merhaba... Kahvemi yudumlarken bu başlığı gördüm ve yazmak istedim :)Kahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @NiloyatospikkASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Olmaaaaz
Harikaaa
hoşgeldin canım merhabaaaMerhaba... Kahvemi yudumlarken bu başlığı gördüm ve yazmak istedim :)
Bize acımıyorsun mu senoda bugün çok halsızz totosunu kaldıramıyordu sabahhh
şimdi nerde uçtu gittii![]()
allahummmmmm gell öpp beni nolaarr geçsin bana ben hasta oluyimm size birşey olmasunBize acımıyorsun mu sen![]()
![]()
Ayy bende hastayım, salgın var galiba beybi yaaCanımsın ya ne zamandır denk gelemedik hastaydım bugun iyiyim canım sen nasılsın asosyalim ❤❤
Oooyy guzummmsaağolll mervomm![]()
Hoşbuldum..hoşgeldin canım merhabaaa![]()
nereleri temizliyon eviiOooyy guzummm![]()
oluurr tabiiki nasıl istersen kahvenide beklerizz bol köpüklüHoşbuldum..
Bende yazarım artık hergün :)
Tuvalet banyo temizliginereleri temizliyon evii![]()