- 25 Ağustos 2019
- 62.517
- 120.049
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.841
bende kıymalı börek edicuğum birazdan kuzum akşama yemeğim bu olsunTuvalet banyo temizligiSimdide evi süpürdüm kaldı vileda
Sonra mutfak yemek hazirligi ve kapanış
![]()
artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kıymalı börek edicuğum birazdan kuzum akşama yemeğim bu olsunTuvalet banyo temizligiSimdide evi süpürdüm kaldı vileda
Sonra mutfak yemek hazirligi ve kapanış
![]()
Oohhh yaa ellerine saglik cok severim kıymalı böreği normal mi su böreği mi. Ayiptir söylemesi çok güzel yaparim kıymalı su böreğinibende kıymalı börek edicuğum birazdan kuzum akşama yemeğim bu olsun
artıkkekte varr patates salatalası falan yaparım miss
kıymalı su böreği hiç denemedimm bi tarif var onu deneyecemOohhh yaa ellerine saglik cok severim kıymalı böreği normal mi su böreği mi. Ayiptir söylemesi çok güzel yaparim kıymalı su böreğini![]()
Aynen canım yaa geçmiş olsun canımAyy bende hastayım, salgın var galiba beybi yaaiyi olalım ınş,denk gelmedik evet
![]()
Bize çok geçmiş olsun pinoş ,bu da geçer ınş. Allah beterinden korusun yeter kiAynen canım yaa geçmiş olsun canım![]()
Amin canım aminBize çok geçmiş olsun pinoş ,bu da geçer ınş. Allah beterinden korusun yeter ki![]()
Tamam.. Bugün içtim başka zaman olur..oluurr tabiiki nasıl istersen kahvenide beklerizz bol köpüklü
minnos yok bu ara bana emanet ettii topiğii
evlenecek hazırlıklar şimdide görümcesiyle gezmelerdee![]()
nişanlı :)Tamam.. Bugün içtim başka zaman olur..
Minnos arkadaş nişanlımı ?
kıymalı su böreği hiç denemedimm bi tarif var onu deneyecem
ellerine sağlıkk kuzumm ne güzel oluyodur şimdi senin böreğun ben hazır yufkalara çok şey değilimdir
en çok açma börekler yaparım katmer falan oyüzden yufkayı tarifle yapıyorumnadiirr
evett kuzum benimm maşallahh sanaa ellerinden dert görmesunnnEllerine saglik kuzumm. Elimden geldigince yapiyorum bende sevmem hazir yufka ellerimle acarim sigara böregini bile kendim yapar acarimSeviyorum hamur islerini
![]()
Ne güzel.. Allah tamamına erdirsin inşallah..nişanlı :)
Oo çok hamaratsınız.. Maşallah..Ellerine saglik kuzumm. Elimden geldigince yapiyorum bende sevmem hazir yufka ellerimle acarim sigara böregini bile kendim yapar acarimSeviyorum hamur islerini
![]()
kendinizii tanıtabilirmisiniz acaba :)Ne güzel.. Allah tamamına erdirsin inşallah..
nasılsınn nurummNapiyonuz millet görüşmeyeli ?
İyiyim kuzu sen napiyosun nasılsın anlat bakimnasılsınn nurumm![]()
hahahah napıyimm evdeee takılmacaaİyiyim kuzu sen napiyosun nasılsın anlat bakim![]()
Hadi bakim sancisiz geçer inşallahhahahah napıyimm evdeee takılmacaa
1 saat sonra mutfakalara geçerim artukunn
akşamada 5 te aşı olacağuz allahınn izniylee![]()
sancısız geçer ilk aşı olduğu için ama zaten antikorluyum canım aşı üstüne birşey olacağını sanmıyorumHadi bakim sancisiz geçer inşallah![]()