- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.961
Gel o zaman sen de kuzu ben de bir göbekten dolayı diyet yapıyorum.Hımm.. diyettesiniz o zaman..
Benim bi göbek var hiç sevmiyorum![]()
Ee yaş da oldu 32 .
Vücudumuz fit olsun diyet spor da şart su içmek de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel o zaman sen de kuzu ben de bir göbekten dolayı diyet yapıyorum.Hımm.. diyettesiniz o zaman..
Benim bi göbek var hiç sevmiyorum![]()
Tut şunu nur burakmaOyunbozanlik etme![]()
Ilk sıraya seni etiketlicem.amaaa amaaaaaaaa![]()
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sosyalimm tamda benim dediğimdenn fustuğundan almışsunnn
Konuya turp sikmak buna denir diyet konuşuyoruz kirazim
yohh yohh kurbanın olayimmmIlk sıraya seni etiketlicem.
Biz de böyle kaçan kovalanır biz babadan böyle gördük![]()
Kesin topigimin başına geçmem gerek. Pirlantalarim elimden tek tek kayıp gidiyor yoksa
Kilon kaç canım?Gel o zaman sen de kuzu ben de bir göbekten dolayı diyet yapıyorum.
Ee yaş da oldu 32 .
Vücudumuz fit olsun diyet spor da şart su içmek de
Heh istek yüzden aldım beybiii, merak ettimyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sosyalimm tamda benim dediğimdenn fustuğundan almışsunnn
fiskobirlik içi çok güzell diyordum bunu iştee
Kesin topigimin başına geçmem gerek. Pirlantalarim elimden tek tek kayıp gidiyor yoksa![]()
aaa okadar pahalımı o diğer dediğinde bideHeh istek yüzden aldım beybiii, merak ettimen azından nefsimi körlesin hemde ucuz diğerinden
![]()
Anaaaa geçmişi okuyamadım çoktu, bilmiyom neler olmuş ama resmen limon sıkmışımKonuya turp sikmak buna denir diyet konuşuyoruz kirazimne ettin sen
![]()
Şu an ki kilom soyleyemem biraz verdim de söylemesi ayıp pazartesi gününe nasıl hava aticam yoksa senin kadar zayıf değilim tabi ama geçen hafta 60 dim. Birazcık verdim.Kilon kaç canım?
Evet haklısın..
Benim kilom 52,53 arası.. Ama göbek var işte..
hahahahahha ııımmmmhhhhhhhhhhh çokta güzeldirrr bileeeAnaaaa geçmişi okuyamadım çoktu, bilmiyom neler olmuş ama resmen limon sıkmışımcanım istiyordu ne zamandır, şımartayım dedim kendimi bugün kahvem
gözünüzü kapatın
![]()
Nurrrrrrr şeytan dürttü suçum yokKesin topigimin başına geçmem gerek. Pirlantalarim elimden tek tek kayıp gidiyor yoksa![]()
Umarım öyledir jouuummmmmhahahahahha ııımmmmhhhhhhhhhhh çokta güzeldirrr bileee![]()
kızzz susssssNurrrrrrr şeytan dürttü suçum yok![]()
bi kaşık alıp birakicam
topige geç yoksa bu böyle olmayacak diyeyim yani
![]()
Şu an ki kilom soyleyemem biraz verdim de söylemesi ayıp pazartesi gününe nasıl hava aticam yoksa senin kadar zayıf değilim tabi ama geçen hafta 60 dim. Birazcık verdim.
Tartimla aram düzeliyor o beni kilo vermiş gosterdikce
Maşallah.. Veriyormuşsun işte çok güzel..