Kesin topigimin başına geçmem gerek. Pirlantalarim elimden tek tek kayıp gidiyor yoksa :KK61:
Geç pazartesi den itibaren yok sa şişko olacağız canım 🤣yardımcı pilot olarak bende geliyorum pazartesiden itibaren esnek tutmak yok ama kuralları gevsiyoruz sonra .spor hergun olucak diyet artı Spor su 😉

Peyiiiimm bize nazar değdi, hastayım :KK1: :KK42: konuyu bize çok gaddar davraniyo baksana:110::KK14::hasta::KK1: Jou Jou
Evet sosyalim bize çorba yapcağı yerde azarlıyor Jou Jou 😞😞 bende öyleyim başım boğazım ağrıyor. Birde bu halinle börek yapmaya kalkıştım 😞😞

Evet sosyalim bize çorba yapcağı yerde azarlıyor Jou Jou 😞😞 bende öyleyim başım boğazım ağrıyor. Birde bu halinle börek yapmaya kalkıştım 😞😞
Sorma peyim, lim9nlu tavuk çorbası yapması lazımdı bize 🙈 cemkiriyo deli🤦‍♀️ bitki çatı iç kuzu, halim yoktu benim ya yemek yapmak işkenceydi 🤦‍♀️ böreği nerden çıkardın 😢

Sorma peyim, lim9nlu tavuk çorbası yapması lazımdı bize 🙈 cemkiriyo deli🤦‍♀️ bitki çatı iç kuzu, halim yoktu benim ya yemek yapmak işkenceydi 🤦‍♀️ böreği nerden çıkardın 😢
Valla yaa kendi atlattı yaa tabi 😞😞
İçicem sosyalim valla nebileyim kayınvalidem hazır hamur vermişti bozulcak diye giriştim öyle 🙄🙄

Kızlar hadi aşureye gelin🥰🥰🤩😍😘😇🤎💜💙💚💛🧡🖤💓💓💞💋💌💟💘💝💔💖

20210821_144819.webp

Aydın'a qrkadsa geçiyorum canım o çağırdı .mugladan aydın bı saat zaten, onda kalicam
Çok açım bı deee.
Hep açim gerçi
Tükenmeyecek içimdeki açlık 😂😂😂😂
Sen napiyosun
hahahhaha ben de birşeyler ediyorum kuzumm
kocişe gelecek birsaate :dondurma:
aydınla muğla varmı okadar iyimiş bide arkadaşında var orda ne güzell yaaa
eşinle berabermi kalcaksınız evlimi

Back
X