- 25 Ağustos 2019
- 62.513
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet konuşulduğunu bilseydim dalmazdim ortayakızzz susssss![]()
![]()
![]()
Geç pazartesi den itibaren yok sa şişko olacağız canımKesin topigimin başına geçmem gerek. Pirlantalarim elimden tek tek kayıp gidiyor yoksa![]()
Adında bile davet var kirazimmmmDiyet konuşulduğunu bilseydim dalmazdim ortaya![]()
Icinde taneleri de varmışAdında bile davet var kirazimmmmhimmmmm
![]()
Evet sosyalim bize çorba yapcağı yerde azarlıyor
Sorma peyim, lim9nlu tavuk çorbası yapması lazımdı bizeEvet sosyalim bize çorba yapcağı yerde azarlıyorJou
bende öyleyim başım boğazım ağrıyor. Birde bu halinle börek yapmaya kalkıştım
![]()
Aydın'a qrkadsa geçiyorum canım o çağırdı .mugladan aydın bı saat zaten, onda kalicamcanım napıyorsun
Valla yaa kendi atlattı yaa tabiSorma peyim, lim9nlu tavuk çorbası yapması lazımdı bizecemkiriyo deli
bitki çatı iç kuzu, halim yoktu benim ya yemek yapmak işkenceydi
böreği nerden çıkardın
![]()
Seni hamileyken düşünemiyorum nicko, dünyaları yiyeceksinAydın'a qrkadsa geçiyorum canım o çağırdı .mugladan aydın bı saat zaten, onda kalicam
Çok açım bı deee.
Hep açim gerçi
Tükenmeyecek içimdeki açlık
Sen napiyosun
Ah kuzu yavaş yavaş yap çok yorma kendini, ben zencefil ictim boğazıma iyi geldi. Dikkat et kendine bebeğimValla yaa kendi atlattı yaa tabi
İçicem sosyalim valla nebileyim kayınvalidem hazır hamur vermişti bozulcak diye giriştim öyle![]()
Ne güzel yürüyerek bı saatte gittiğim yeriSeni hamileyken düşünemiyorum nicko, dünyaları yiyeceksin![]()
yeriimm yeriimm seniiii ben öksürükk halini bileeeIçindeki taneleri görsen daha çok ağlarsın süs kız![]()
![]()
Takılıyorum bitanem de şu sıralar biraz yoğunum
hahahhaha ben de birşeyler ediyorum kuzummAydın'a qrkadsa geçiyorum canım o çağırdı .mugladan aydın bı saat zaten, onda kalicam
Çok açım bı deee.
Hep açim gerçi
Tükenmeyecek içimdeki açlık
Sen napiyosun