- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.521
Eden olursa biri kesin kahve biri kurabiyemşikaye eden olmamıştır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eden olursa biri kesin kahve biri kurabiyemşikaye eden olmamıştır![]()
Ben sormusmuydum kiz onu inan kacgundur kafam allak bullak herseyi unutuyorumm vitaminmi eksildi neoldi anlamadim yavvvGeçen konuşmuştuk ha bende niye evlimisin felan diye soruyorunuttu herhalde dedim
![]()
Aman bacım beni görünce kimse sinirlenmesin sinirlenecek biri degilimbizim kız dayanamıyor onu görünce![]()
Hani eski eş arama konusu vardı yaBen sormusmuydum kiz onu inan kacgundur kafam allak bullak herseyi unutuyorumm vitaminmi eksildi neoldi anlamadim yavvv![]()
![]()
bence onlar bilediler kollarıEden olursa biri kesin kahve biri kurabiyem![]()
![]()
![]()
Hee o bende diyorum bu maverayi nerden hatirliyorumHani eski eş arama konusu vardı ya![]()
Hee o bende diyorum bu maverayi nerden hatirliyorumama unuttum eski eş ne olmus ne bitmiş
burda oyle seyler oluyorkii aklimda tutamiyorum hicbise
ben tutuyorum akıllım
Olur canım öyle şeyler ben hatırlatırım unutursanızHee o bende diyorum bu maverayi nerden hatirliyorumama unuttum eski eş ne olmus ne bitmiş
burda oyle seyler oluyorkii aklimda tutamiyorum hicbise
![]()
Valla ay da 1 yada iki kaynvalkdemlere giderim 2 3 aydada memlekete babamlara onun dışında hep evdeyim kedilerimle beraberNe var ne yok hayatin nasil geçiyorrr azcik özetleeee![]()
![]()
Hahahaha sende mi diyet ben leslie fln edemiyorum artik iki dk yapiyim ter oluyorum başım döneeyy yaaa bende ayniii ailemiz istanbulda biz tekirdagda esiminde benimde akrabamiz ailemiz yokValla ay da 1 yada iki kaynvalkdemlere giderim 2 3 aydada memlekete babamlara onun dışında hep evdeyim kedilerimle beraberbende pek bişi yok
Oruç diyeti+Leslie ye başladım bakalım zayıflayacakmıyım![]()
konya aşkBenimkiler konyada ben aksaray
Koca desen mecbur işe gideyi çoluk çocuk da yok cıvırdasa evin icindeAllahtan kedickklerim var
![]()
GAZİANTEPSen nirelisin ya![]()