Bende tam sana yazacaktım kore yi seviyor musun diye 😀 3 yıllık evliyim bir hamilelik yaşadım ama çoçugum yok ☺

Koreye bayılırım 😍 Allah nasip ederse gitmek hayalim 🤭
Benimde ilki düşük. Zaten o kıskançlıkları ondan yaşıyorsun.Fazla düşkünlükten. Ben perde açamazdım. Bakkala inemezdim. Anneme de babam aynısını yapmış. Hatta babam ailesine göndermek için dayımlardan biri gelsin alsın yoksa yok dermiş 🤦🏼
Sonradan düzeliyorlar çok şükür 🤣 Ben daha hamile kalmadan düzelmişti tabi 4 sene geçtikten sonra babam çocuk olduktan sonra salmış 🤣🤣

Koreye bayılırım 😍 Allah nasip ederse gitmek hayalim 🤭
Benimde ilki düşük. Zaten o kıskançlıkları ondan yaşıyorsun.Fazla düşkünlükten. Ben perde açamazdım. Bakkala inemezdim. Anneme de babam aynısını yapmış. Hatta babam ailesine göndermek için dayımlardan biri gelsin alsın yoksa yok dermiş 🤦🏼
Sonradan düzeliyorlar çok şükür 🤣 Ben daha hamile kalmadan düzelmişti tabi 4 sene geçtikten sonra babam çocuk olduktan sonra salmış 🤣🤣
Bende bayılıyorum özellikle dizilerine😍😍 Bence de öyle olabilir normalde bu uygulamaya nasıl izin verdi onu bile anlamadım ama hep kadın deyince bişey demedi 😂😂😂

Bende bayılıyorum özellikle dizilerine😍😍 Bence de öyle olabilir normalde bu uygulamaya nasıl izin verdi onu bile anlamadım ama hep kadın deyince bişey demedi 😂😂😂

Zamanla düzelir eşin. Sıkıntı yapma. Hem o zamanlarında tadını çıkart. Hiç kıskanılmamakta kötü 😬 Ortaları yok zira bu adamların 🤣🤣
Kore dizilerinden sonra ilgim arttı zaten Kore kültürüne 🤭 Müziklerinide severim özellikle dizi müzikleriyse 😍 Hatta gel sana çıbıkla yemek yedireyim 🤣🤣 IMG_20210623_173000.webp

Zamanla elin alışıyor çubuğa 🤭 Dene bak az yemek yiyorsun onunla tam diyetlik 🤣🤣
Memleket çok karışık 🤣🤣 Cidden ben nereliyim ya 😬😬 Şuanlık Trabzonluyum diyelim 🤭🤭 Sen nerelisin?
Samsun da ablamlar var. rkaradeniz her şehri güzel yaşanacak yer 😍 Koymalıyız ama simdi Aksarayliyim

Back
X