- 25 Ağustos 2019
- 62.491
- 119.997
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.481
Aboovvvv niye bakiyinn öfffff gozünden gitmez şimdiiBiri gene pis fotoğraf atmış, için kalktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aboovvvv niye bakiyinn öfffff gozünden gitmez şimdiiBiri gene pis fotoğraf atmış, için kalktı![]()
Kız ne bilim resim olduğunu, resimli olduğu yazmiyorduAboovvvv niye bakiyinn öfffff gozünden gitmez şimdii![]()
Iyi yaptunnn mideni kaldırdı terbiyesizzKız ne bilim resim olduğunu, resimli olduğu yazmiyorduşikayet ettim
![]()
Oyy guzuummIyi yaptunnn mideni kaldırdı terbiyesizz
Yaaa yiriiimmmmm seeenniiiiii
Ne fotosu kiBiri gene pis fotoğraf atmış, için kalktı![]()
KanNe fotosu ki
Öfff deme foto mito anla işte ped dir birseydir öğkkNe fotosu ki
Nereye atmışKız ne bilim resim olduğunu, resimli olduğu yazmiyorduşikayet ettim
![]()
Ayipsa niye soruyo picaklu yarimSosyalimm sen kac yasındasın
Ayuptur sorması![]()
Yolu takip etNereye atmış
Kız tobe yarabbi ped fotosu niye atılır ALLAH akıl versinÖfff deme foto mito anla işte ped dir birseydir öğkk
Donunu atmışKız tobe yarabbi ped fotosu niye atılır ALLAH akıl versin
Yaaa ben niye anlamıyorum delirecem bu donu nere atmış geberesiceDonunu atmış![]()
Tamamm deme o zamann sormadım farzeeetttAyipsa niye soruyo picaklu yarim![]()
Mesajına bakYaaa ben niye anlamıyorum delirecem bu donu nere atmış geberesice![]()
Donuyla kan arasi gibi atmıstır heralde öffff topik kusmuk olduYaaa ben niye anlamıyorum delirecem bu donu nere atmış geberesice![]()
Kız şaka yaptım san öyle deyince, niye saklayayımTamamm deme o zamann sormadım farzeeettt![]()
Oyyyyy çok gençsin daha senKız şaka yaptım san öyle deyince, niye saklayayım36 yaşındayım gülüsü
![]()