- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.541
Canim çarşamba oluyorsa alicam yarin hic yokum evde.Sem aldın mı pina tesbih
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim çarşamba oluyorsa alicam yarin hic yokum evde.Sem aldın mı pina tesbih
Olur zaten anca biter çarşambaya al bence kokay tesbihKizlar ne zamana tamamlanacak çarşamba oluyorsa alicam yarin ben yokum evde gelincede cocuk gormedi diye bırakmaz beni
Okurum sorun yok çarşamba oluyorsaOlur zaten anca biter çarşambaya al bence kokay tesbih
Tamam kac tane alirsin sorun olmazOkurum sorun yok çarşamba oluyorsa
Fetih suresi bitti mi bitmesiyle ben unu okuyacağım nasipse bu akşam canım bittiyse tesbih alayımOlur zaten anca biter çarşambaya al bence kokay tesbih
Olur olur pina.Okurum sorun yok çarşamba oluyorsa
Bitti canım cok sukur. Estagfirullah alın mumkunse 120.000 suan kalanFetih suresi bitti mi bitmesiyle ben unu okuyacağım nasipse bu akşam canım bittiyse tesbih alayım
Bitti teşbih al yavruFetih suresi bitti mi bitmesiyle ben unu okuyacağım nasipse bu akşam canım bittiyse tesbih alayım
Tamam 5 bin aldım ben canımBitti canım cok sukur. Estagfirullah alın mumkunse 120.000 suan kalan
Menekşe sayıdan düşTamam 5 bin aldım ben canım
Canim 1000 alayim bitince tekrar alirim.Simurgp kaç alican desen sayıdan düşelim
Tamam pinacimCanim 1000 alayim bitince tekrar alirim.
Kızzz seni gitti dedilerdi buradasınCanim 1000 alayim bitince tekrar alirim.
Gittim gelmiycektim de herkes yazdi gitme diye tek tek. Onlari üzmeyim düşündüm geri geldimKızzz seni gitti dedilerdi buradasın![]()
Neden gitmek istedin ki söyleyince pare modaya uymuş dedim kk da moda haline geldi çünküGittim gelmiycektim de herkes yazdi gitme diye tek tek. Onlari üzmeyim düşündüm geri geldim![]()
Ben kk da oluyorum hep ama bu saatte tek bdv oluyor.
Oyle moda mi var hic bilmiyordumNeden gitmek istedin ki söyleyince pare modaya uymuş dedim kk da moda haline geldi çünkü![]()