- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.561
Normal insanlar bu saatte uyuyor çünkü sen normal olmayan kesimdesin şuanBen kk da oluyorum hep ama bu saatte tek bdv oluyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal insanlar bu saatte uyuyor çünkü sen normal olmayan kesimdesin şuanBen kk da oluyorum hep ama bu saatte tek bdv oluyor.![]()
Ben 2 aydir nerdeyse hic uyuyamıyorumNormal insanlar bu saatte uyuyor çünkü sen normal olmayan kesimdesin şuan![]()
Var öyle bana göre saçma bir modaOyle moda mi var hic bilmiyordumbilmeden cidden uyum saglamisim o zaman. Canim sıkkındı canim biraz uzak kalip kendimi dinleyim dedim. İnsanları üzmekten korktum, biraz gerginim bu aralar.
İlerlemeden çözmeye çalış derim kroniklesiyor bir süre sonra çünküBen 2 aydir nerdeyse hic uyuyamıyorum5 6 gun istisnasi oldu dusun. Muhtemelen 5 gibi uyuycam 8.5 9 uyanicam
![]()
Dedigin cok dogru aslindaVar öyle bana göre saçma bir modasenin üzerinden söylemiş gibi oluyorum ama çocukca geliyor bana küstüm oynamıyorum der gibi ..hiç bana göre bir hareket değil
ben mesala kirilsam kimsenin gittiğimden haberi olmaz haber vermem kimseye.. hani ben gitmek istemiyorum ama gitmessemde uzulucem sen tut beni der gibi oluyor
![]()
Suan nagaptiysam olmuyor az sonra ışığı kapatıp teli birakip uyumaya calisicam ama 2 saat anca.İlerlemeden çözmeye çalış derim kroniklesiyor bir süre sonra çünkü![]()
Burada ki donma üyelik iptali oluyor. üyelik iptalibi yapıyorsunsen. ben mesala senin profiline giriyorum bakıyorum üyelik iptali var hhhhhi bu kız kafa dinlemeye gitmiş diyorumDedigin cok dogru aslindabak beni tuttular. Ben bir arkadaşımi üzdüm, sonrada kendime cok kizdim. Baskasinida uzerim diye korktum. Hesap dondurma baktim yokmuş, dondugunu görürler en azindan demistim. Hesap acik oluncada merak etmesinler diye yazdim bir kac güne gelicem diye.
Onada niyetlendim de üyeliğim cok eski, mesaj siniri falan varsa yeni uye olmada diye yemediBurada ki donma üyelik iptali oluyor. üyelik iptalibi yapıyorsunsen. ben mesala senin profiline giriyorum bakıyorum üyelik iptali var hhhhhi bu kız kafa dinlemeye gitmiş diyorum![]()
Bu arada bir kişiyi üzdüm diye bütün arkadaşlarından vazgecmekte ne kadar doğru senceBurada ki donma üyelik iptali oluyor. üyelik iptalibi yapıyorsunsen. ben mesala senin profiline giriyorum bakıyorum üyelik iptali var hhhhhi bu kız kafa dinlemeye gitmiş diyorum![]()
Yaş kaç buaradaOnada niyetlendim de üyeliğim cok eski, mesaj siniri falan varsa yeni uye olmada diye yemedi![]()
Ya onlarida üzersem, vazgeçmedim ama onlardan, bir kac gune gelicem diye belirttim. Sadece kafami toplamakti. Bu ara gerginim cok, uzersem daha cok üzülürümBu arada bir kişiyi üzdüm diye bütün arkadaşlarından vazgecmekte ne kadar doğru sence![]()
35 bitti 36 kabullenmeye çalışıyorum 2 ay sonra giricem ,38senin kaç
Sorun ne özel değilse geçende sana denk geldim burada alkollüyum muhabbeti vardı bizim kızlarla..Ya onlarida üzersem, vazgeçmedim ama onlardan, bir kac gune gelicem diye belirttim. Sadece kafami toplamakti. Bu ara gerginim cok, uzersem daha cok üzülürüm![]()
Benimde bu ay doğum gunum. O zaman ben ölem 38 bitiyor 39 mu kabullenicem. Resmen 37 yim ama ben hala35 bitti 36 kabullenmeye çalışıyorum 2 ay sonra giricem ,![]()
Sen yine 37 yım diyorsun . ben hala 25 yaşımdayım. sonraki rakamları ruhum kabullenmiyorBenimde bu ay doğum gunum. O zaman ben ölem 38 bitiyor 39 mu kabullenicem. Resmen 37 yim ama ben hala![]()
Ruha girersek benim ruhum olmus 108. Gömen gomeneSen yine 37 yım diyorsun . ben hala 25 yaşımdayım. sonraki rakamları ruhum kabullenmiyor![]()
Ergenler gibi telde iliskinimi bitirdinErkek arkadaşımdan mesajla ayrılmıştım, bir sinirle. Üzerinden 5 gun gecmisti cevap bile vermemişti. Uyuyamıyorum diyede içki aldim içip uyurum diye, oda uyutmayınca. Eylulde de evlenicektik. İsyan modundaydim
Sanırım insanlar odaklı çok yaşadığın için bu psikolejidesin,Ruha girersek benim ruhum olmus 108. Gömen gomene![]()