• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereye yaptın pekii ablacımm
Iyi olnaya calışıyorum elhanımm ama çok sukuldumm çoooooooooookkkkkk
Kalk kalk çabuk sevdiğin birileriyle sevdiğin bir yerde buluş muhabbet et. Tamam kulüpte bizlerle muhabbet ediyorsun ama bedenin hareket etmiyor hormonlar yeterli salgılanmıyor. Bak sonra bu sıkılmalarin altında başka şeyler çıkıyor. Zaman geçiyor Elçinim iyi hissedecek bir şeyler yapmamız bulmamız lazım. :KK51:
Tek il tercihi yaptım. Antalya'da evimiz var oraya gidelim istiyoruz.

Kalk kalk çabuk sevdiğin birileriyle sevdiğin bir yerde buluş muhabbet et. Tamam kulüpte bizlerle muhabbet ediyorsun ama bedenin hareket etmiyor hormonlar yeterli salgılanmıyor. Bak sonra bu sıkılmalarin altında başka şeyler çıkıyor. Zaman geçiyor Elçinim iyi hissedecek bir şeyler yapmamız bulmamız lazım. :KK51:
Tek il tercihi yaptım. Antalya'da evimiz var oraya gidelim istiyoruz.
Insaallahh antalya çıkarr 😍
Kaynanamdayım beeee aplaa :(
Yarın kesin gidiyoruz eveeee:halay::halay:
Bu sıcakta kayananda hiç cekilmiyorr
Evde 4 adam giydiğin kıyafet bile eziyett

Hani kahvelerr yokmuuuu jounuzz kahve yaptuuuuuuusizi çağırıyoreeeeeeee 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪

Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt BlueBerry4268 BlueBerry4268 MssPARE MssPARE Morrmeneksee Morrmeneksee D u t D u t ASSOSyal ASSOSyal Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bebeklinick bebeklinick Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Lavinia_98 Lavinia_98 Wilma11 Wilma11

IMG_20210804_141946_820.webp

Back
X