• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insaallahh antalya çıkarr 😍
Kaynanamdayım beeee aplaa :KK43:
Yarın kesin gidiyoruz eveeee:halay::halay:
Bu sıcakta kayananda hiç cekilmiyorr
Evde 4 adam giydiğin kıyafet bile eziyett
Hadi ya durumun fena :KK14: :KK14: Kaynanayla ne aktivite yapılır ben de bilmiyorum. İlk kaynanam yurt dışındaydi. Birlikteliğimiz olmadı. İkincisi evlendigim yil rahmetli oldu. :süslü:benimki de şanssızlık canım....:KK51:Allah yardımcın olsun yanında olsaydım bir iki saatliğine kaynanana bakar seni gonderirdim.:oops:
Dileğin için de ayrıca teşekkür ederim inşallah çıkar taynim.

• Beğen
Reactions: Jou
Hadi ya durumun fena :KK14: :KK14: Kaynanayla ne aktivite yapılır ben de bilmiyorum. İlk kaynanam yurt dışındaydi. Birlikteliğimiz olmadı. İkincisi evlendigim yil rahmetli oldu. :süslü:benimki de şanssızlık canım....:KK51:Allah yardımcın olsun yanında olsaydım bir iki saatliğine kaynanana bakar seni gonderirdim.:oops:
Heeaaa elhanımm keşke olaydı öyleee
Ya kaynanam birsey degill evde adamlar vaarr 2 side bekarr ee benim altım eşofman ustüm dötüme kadar uzun bi kiyafett
Yazın ben eziyet çekiyorum kışın birşey yok 🤣

Heeaaa elhanımm keşke olaydı öyleee
Ya kaynanam birsey degill evde adamlar vaarr 2 side bekarr ee benim altım eşofman ustüm dötüme kadar uzun bi kiyafett
Yazın ben eziyet çekiyorum kışın birşey yok 🤣
Öyle ya misafirlikte olmak ya da misafir ağırlamak örtülü hanımlar için yaz mevsimi tam bir işkence...ben de çok yaşadım seni anlıyorum. Bir gün kalmış dayan kuzum... :KK68: :KK60:

Öyle ya misafirlikte olmak ya da misafir ağırlamak örtülü hanımlar için yaz mevsimi tam bir işkence...ben de çok yaşadım seni anlıyorum. Bir gün kalmış dayan kuzum... :KK68: :KK60:
Evett elhanımmm
Kesin dediyse tamamdırrr ben bugünn bi kafam rahat artıkkınn😘😘

Milletle konuşmaktann ağzunn yorulduuu🤣🤣🤣
ay yok bu gün hiç konuşmaım neredeyse rapor istediler onunla uğraştım canım
Silinmişti şimdi indircm aynı müziği😘

Çok güze bir sehirdesin canım ♥️🥰🥰

Ayyy insanlah telli duvaklı evlenirsim tatlım çok mutlu oldum adına bahtinn açık olsun yine Antep'te mi kalacan yoksa gidecen mi
amin canım benim ,yok canım gidiyorum antepten adanaya

Back
X