• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyyşşşş

tenor.gif

Çok sevindim beybim bol şifalar. Hemen toprağa göm 🙏💜

Güzel günlerde kullan inşallah faydasını görürsün canım💙Ay taşı mıydı bu?

Manzaram çok süper joum afiyet bal şeker olsun ❤️😋

Gule gule kullan canım sifa olsun. Ben siparişi veremedim daha.
Sağolun kızlar coconatt coconatt karısık aldım ben canımın ıcı
ASSOSyal ASSOSyal gömdüm canım. Birsey soracam etkısıni ne kdr zamanda gosterıyor bu taşlar 💜
Simurgp Simurgp bende işe yararsa hemen sanada alalım bakalım umutluyum ınanıyorum 💕

Beni goturebilmesi için 18 ayfransa da işçi olarak çalışması gerekiyor sonra kalacak ev vs bunları belgeleyip istek verecek bana 6-8 ay daha da öyle de devletten onayı aldıktan sonra bende gidecem yani 2 yıl beklemem lazım

sağolasın canım 😊😊😍😍
Hee anladım canım Rabbim kolaylaştırsın inşallah 🥰

Sağolun kızlar coconatt coconatt karısık aldım ben canımın ıcı
ASSOSyal ASSOSyal gömdüm canım. Birsey soracam etkısıni ne kdr zamanda gosterıyor bu taşlar 💜
Simurgp Simurgp bende işe yararsa hemen sanada alalım bakalım umutluyum ınanıyorum 💕
Benim aylık düzene girmişti canım yani çok beklemedim ve istediğim buydu zaten🤗🤩😍 sende inan, yarın aynı saatte çıkar. Beş dakika akan suda yıka tak💜

Şükür de şu zorunluyu merak ettimm muğla hel yangın yanıyor balçovada oturuyor amaa ordada bir miktar başlamış yangın aklım onda :KK43:

bebeklinick bebeklinick
Sorma canım yaa bende onu düşünüyorum. Inş yangınla ilgili bişey yoktur. Keşke telefon numarasını alsaydım nickomun🤦‍♀️ bebeklinick bebeklinick

Back
X