- 20 Eylül 2013
- 7.558
- 16.431
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.461
Bu sabahki soğuk çayım (can yeğenlerle)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben atamayacağımı bildiğim için kpss yi boşverdim oda ne diyorum şansım sıfır çünküEn son 74 almıştımçok zor soruyorlar yaa
![]()
oooo afiyet olsun
1. Ayı yada köpek gördğm bilemedim onu içindd kalp var
@ASSOSyal
Wilma11
mavikelebek34
Minnosprenses
@Elhan
@Catlak-kurabiye
bebeklinick
@dut agaci
Kahve __Kokusu
@Jou
@Morrmeneksee
clara
@PeRRieR
Bu.kimin donu ben yikamam onu
![]()
Neden ki canım yapesın pes etmemelisinben atamayacağımı bildiğim için kpss yi boşverdim oda ne diyorum şansım sıfır çünkü
Kendi donumu çıkarıp sallayasım varahaa şimdi yatana kadar bu don kimin donu diye dolaşıcam :
sallayalım hep beraber![]()
evde olsaydım bende yapardımKendi donumu çıkarıp sallayasım var![]()
![]()
OHH ne güzel ya bende çebelleşiyorum ya bitmiyor işİyiyim sen nasılsın
Sigara içtim iki tane başım felaket agrıyo
Hiç çalışasım da yok neyse ki haftasona geldik şükür
Ben olsam kpss ye yuklenirimKızlar şimdi hepiniz toplanın bana akıl verin
Ben sosyoloji mezunuyum. Ikinci üniversite çocuk gelişimi okumayı düşünüyorum. Fakat düşünmemin sebebi; yaş 36 ,okul bitince 40 olacak. Malum çok fazla mezun var ve belliki puanlar yine yükselecek. Sözleşmeli atamada yaş sınırı var 35.merkezi atamada yok. Şimdi hiç heyecan ve zaman kaybı olmasın okumayı düşünmeyip eşek gibi oturup kpss çalışıp sosyolojiden mi atanmaya çalışmalıyım? Sosyolojinin de atama puanları çok yüksek bu aradaben ne yapmalıyım
hepiniz iyi kötü fikrinizi yaxin lütfen
![]()
Alabilirsin .Yaşımdan dolayı bende onu dusunfumdüşünüyorum parem, dört yıl okuyup umut edip sonra fos çıkarsa 40 yaşında olacameşek gibi çalışıp o puanı alamaz mıyım ki
puanda 88+ olması gerekiyor bu arada
![]()
Boşver iyiki almamissin felsefe öğretmeni çok atanmıyor kiYok almadım şuan formasyon da kalktıfelsefe ogretmrnligi puanlarida çok yüksek
napayım ben ya
![]()
Benimde bitmiyoo hiç sormaOHH ne güzel ya bende çebelleşiyorum ya bitmiyor iş![]()
harareti alır allahım kışın içimi ısıtır yazın hararet alırhararetimizi alıyor![]()
takıl ablan star bebegimBıraktım burada takılıcam![]()
Uffff benimde düşmüştü bir kere üst komşununHiç valla herkes donunu kendi yıkasın
Off üst komşunun balkonuma düşen donu geldi aklıma ya![]()
Kpss ye çalış sosyalim. 4 yıl cok uzun bir süre bana göre ..Kızlar şimdi hepiniz toplanın bana akıl verin
Ben sosyoloji mezunuyum. Ikinci üniversite çocuk gelişimi okumayı düşünüyorum. Fakat düşünmemin sebebi; yaş 36 ,okul bitince 40 olacak. Malum çok fazla mezun var ve belliki puanlar yine yükselecek. Sözleşmeli atamada yaş sınırı var 35.merkezi atamada yok. Şimdi hiç heyecan ve zaman kaybı olmasın okumayı düşünmeyip eşek gibi oturup kpss çalışıp sosyolojiden mi atanmaya çalışmalıyım? Sosyolojinin de atama puanları çok yüksek bu aradaben ne yapmalıyım
hepiniz iyi kötü fikrinizi yaxin lütfen
![]()
E hakliiiiiUffff benimde düşmüştü bir kere üst komşununbeyaz lastikli ama rengi griye dönmüş. eşime alıp veriver ben dokunamam demiştim. donunada bizmi sahip cikicaz , ayağına mi götürelim dedi , çöpe atmıştı..
![]()