• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sabahki soğuk çayım (can yeğenlerle)

IMG_20210806_115821.webp

Kızlar şimdi hepiniz toplanın bana akıl verin 🤔🤔🤔🤔

Ben sosyoloji mezunuyum. Ikinci üniversite çocuk gelişimi okumayı düşünüyorum. Fakat düşünmemin sebebi; yaş 36 ,okul bitince 40 olacak. Malum çok fazla mezun var ve belliki puanlar yine yükselecek. Sözleşmeli atamada yaş sınırı var 35.merkezi atamada yok. Şimdi hiç heyecan ve zaman kaybı olmasın okumayı düşünmeyip eşek gibi oturup kpss çalışıp sosyolojiden mi atanmaya çalışmalıyım? Sosyolojinin de atama puanları çok yüksek bu arada🤦‍♀️ ben ne yapmalıyım 🤷‍♀️ hepiniz iyi kötü fikrinizi yaxin lütfen 🤔
Ben olsam kpss ye yuklenirim
Zibilyon tane farklı derse 4 yıl oturup calisacagima.

Yaşımdan dolayı bende onu dusunfumdüşünüyorum parem, dört yıl okuyup umut edip sonra fos çıkarsa 40 yaşında olacam 🤦‍♀️ eşek gibi çalışıp o puanı alamaz mıyım ki🤷‍♀️ puanda 88+ olması gerekiyor bu arada🤔
Alabilirsin .
Benim eşim 96 alıp atanmış ve bunu ilk sefeede başarmıs.

Ben ilk seferde 83 aldım
Sen niye alamayasin?

Hiç valla herkes donunu kendi yıkasın 🤣🤣

Off üst komşunun balkonuma düşen donu geldi aklıma ya 🤢🤢🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Uffff benimde düşmüştü bir kere üst komşunun 😏beyaz lastikli ama rengi griye dönmüş. eşime alıp veriver ben dokunamam demiştim. donunada bizmi sahip cikicaz , ayağına mi götürelim dedi , çöpe atmıştı..:KK70:

Kızlar şimdi hepiniz toplanın bana akıl verin 🤔🤔🤔🤔

Ben sosyoloji mezunuyum. Ikinci üniversite çocuk gelişimi okumayı düşünüyorum. Fakat düşünmemin sebebi; yaş 36 ,okul bitince 40 olacak. Malum çok fazla mezun var ve belliki puanlar yine yükselecek. Sözleşmeli atamada yaş sınırı var 35.merkezi atamada yok. Şimdi hiç heyecan ve zaman kaybı olmasın okumayı düşünmeyip eşek gibi oturup kpss çalışıp sosyolojiden mi atanmaya çalışmalıyım? Sosyolojinin de atama puanları çok yüksek bu arada🤦‍♀️ ben ne yapmalıyım 🤷‍♀️ hepiniz iyi kötü fikrinizi yaxin lütfen 🤔
Kpss ye çalış sosyalim. 4 yıl cok uzun bir süre bana göre ..

Uffff benimde düşmüştü bir kere üst komşunun 😏beyaz lastikli ama rengi griye dönmüş. eşime alıp veriver ben dokunamam demiştim. donunada bizmi sahip cikicaz , ayağına mi götürelim dedi , çöpe atmıştı..:KK70:
E hakliiiii

Back
X