• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da bişey yaz ya .
Herkesi alintilamissin.
Bende üveyevlat
Hahah 3 mesaj almışım bak üçü de senin 🤣🤣
Benim eşim annesinin bornozunu giydi mugladayken geçenlerde.
Ay kahkaha attım çok kötü bı görüntüydu.
Pembe havlu üstünde çiçekler var kıpır kıpır, öfff dedim karı kocalık algim bozuldu bı an
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:düşünemiyorum bakın size örnek atcam birazdan
Hımm bacak mı o:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Cookiie Cookiie bal perim gülüm hoşgeldin çiçeğim.. Ne dicem bilmiyorum daha önce de yazmıştım çok üzüldüm. Rabbim İnşirah ferahlığı versin yüreğine.. İnsallah seni yormadan tez vakitte sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlar nasip etsin..

Cookiie Cookiie periimmm gelmişş kuzumm
Nasip böyleymiş bundan sonra gebelik topiklere takılma artık başka şeylerle uğraş hatta hep bizle takıll buralarda pek çocuk muhabbeti geçmiyor normal sohbetler kahkahalar oluyorr bende gebelik yerlere takılmıyorum yoksa altından kalkamıyorumm artık akışına bıraktım bende bundan sonra benim yanumdan gidemezsinn pıçakk çekerumm ona göree haaa🔪🔪🔪🔪🔪

Canım malesef bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum. Biraz uzaklaşmak istedim. Sonra çokta fazla dibe gitmeden bir kalk toparlan artık bırak geride önüne bak dedim kendime. Artık bebekmiş gebelikmiş geride bıraktım sizlerin sohbetine geldim. ❤️🙏🏼
Çok iyi yaptuunn bidaha gitmeee tamamıı :mad: :mad:

IMG_20210806_155712.webp

İşaretlediğim yerlere bakın hepsi çamaşır. Suriyeli mi ne biri taşındı. Çocuklar seriyor çamaşırı falan onlar da hep böyle yerlerde ağaç tepelerinde 🤣🤣
En üstteki don galiba, 🤣🤣🤣

Back
X