- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görür mü dersin minnosumSimurgp bu iş sende
Yaniben atamayacağımı bildiğim için kpss yi boşverdim oda ne diyorum şansım sıfır çünkü
Gordum tatlimGörür mü dersin minnosum![]()
Ayyy kuzum anlamlarını da söyleseydin1. Ayı yada köpek gördğm bilemedim onu içindd kalp var
2. Koyun mu kuzu mu var
3. Deniz atı gördüm
Yorum bilmem
Evett baattininn aşkisı bahriyeeBahattin aşkı bu![]()
Evet ya nickom o da var, birde yaş 40 olacak. Her dönem 6 ders artı harç ücreti. Birde heyecanlanıp umut edicem. Bunları hep düşünüyorum şuanBen olsam kpss ye yuklenirim
Zibilyon tane farklı derse 4 yıl oturup calisacagima.
Kuzum sen sayısalcı misin yada eşinAlabilirsin .
Benim eşim 96 alıp atanmış ve bunu ilk sefeede başarmıs.
Ben ilk seferde 83 aldım
Sen niye alamayasin?
Evet nickom, bende onu düşünüp 2 bin lira yatırmak istemedim. Ha felsefe ha sosyolog ikisininde arama puanları aynı zaten ve 88+ civarlarıBoşver iyiki almamissin felsefe öğretmeni çok atanmıyor ki
Ya 20 li yaşlarda olsam belki göze almak daha kolay olabilirdi ama işte bu düşündürüp beni kahvemKpss ye çalış sosyalim. 4 yıl cok uzun bir süre bana göre ..
Inş bitanem yaa kafam çorba,kendi kendime yaptımNE bileyim Sosyalim bana kpss daha mantıklı geldi ama karar senin tabiki en azından deahaha olursun diğeri daha zor sanki rabbim hayırlarını versin
Gülün iste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım benim çok üzüldüm yaa,çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inş canım perimSelam herkese ben geldim
Biraz kötü günleri geride bıraktım da geldim![]()
Ben eşit agirlikciyim.Kuzum sen sayısalcı misin yada eşinben sozelciyim ,matematik aslinda yapsam alir yürürüm zaten
napayım ben
![]()
Hiç tasvip etmiyorum sil baştan okumanı.Evet ya nickom o da var, birde yaş 40 olacak. Her dönem 6 ders artı harç ücreti. Birde heyecanlanıp umut edicem. Bunları hep düşünüyorum şuan![]()
Görmüş canımGörür mü dersin minnosum![]()
Hayranım süper manyak kişilere, zeka küpüBen eşit agirlikciyim.
Eşim sayisalci dilci filan .supermanyak bişey![]()
Evet dusun herşey sil baştan, garantisi yok. Ülkede hiçbirşeyin garantisi yok zaten şuan da ama yine bir umutHiç tasvip etmiyorum sil baştan okumanı.
Ben şuan keyfine psikoloji okumak istiyorum
Sonra diyorum aman uğraş dur dört yıl .
Bide çocuk olsa kaç yıla uzar okul.bosver diye