• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok haklısın kuzum en güZeli gerçekten mesafe. Bize birşey katmayan bizim huzurumuzu sömüren insanları ne diye tutalım ki hayatımıZ da değilmi 🤗

Aaa yanıyormuydu kızz oysa masterchef izliyordum 😂😂

Sorma canım yaa. Malesef 😑

Menekşemm💙 çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah rabbim hepimizin gönlünde olanı hayırlı etsin nasip etsin.
O kadar haklısın ki canım söyleyecek daha birşey bulamadım. Harfi harfiyle yanıtladın. Allah razı olsun kendi ailem, eşimin ailesinin tam desteğini hissettim her an. Eşimle zaten birbirimizden bulduk çıkış yolunu. Gerisi boş. Ne olursa olsun çok şükür dilimden yine şükürü düşürmedim. Bundan sonrasında da ihtiyacım yok hiç birisine. Dediğin gibi samimiyet olayı bende gerçekten kimsede göremiyorum

Ayy tam aklımdan geçiyordu da bu sıcakta bir yerden içip bir yerden ter dökmekte zor zanaatt 😬

Canım dutum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı olanı nasip eder artık ❤️
Olsa terine razıyım yavrum ben yaa 🤣

Gerçekten hayat insanların hâl ve hareketlerını takmak ıcın cok kısa. Ve şu zamanda ıyı şeylere ihtiyacımız var.
O yuzden hayatımızda ne kdr gereksız, çöp enerjimizi sömüren insan varsa çıkartalım gitsin. İnan faydaları yok zararları cok.

Gerçekten yanında olmak isteyen ınsan her ne olursa olsun bi şekilde oyle yada boyle mutlaka oluyor. Bundan şüphen olmasın. Bahaneler uyduran "ya işte söyle boyle kem küm" edenleri yolla gitsin 😘
Çok çok haklısın canım. Ben bir defa çok bunaldım ya şu arkadaşımla görüşeyim de kafam dağılsın moduna giremiyorum onlara karşı. Çünkü biliyorum ki beni daha çok bunaltcaklar. Bir insan arkadaşıyla oturup biraz keyifli sohbet etmek ister ya. Yok. Bunlarda negatif muhabbetler. Ve dediğin gibi isteyen insan her türlü koşar gelirdi uzak değiliz evlerimiz arası yürüme mesafesi 10 dk en fazla.
😘😘🤗🤗

Çok çok haklısın canım. Ben bir defa çok bunaldım ya şu arkadaşımla görüşeyim de kafam dağılsın moduna giremiyorum onlara karşı. Çünkü biliyorum ki beni daha çok bunaltcaklar. Bir insan arkadaşıyla oturup biraz keyifli sohbet etmek ister ya. Yok. Bunlarda negatif muhabbetler. Ve dediğin gibi isteyen insan her türlü koşar gelirdi uzak değiliz evlerimiz arası yürüme mesafesi 10 dk en fazla.
😘😘🤗🤗
Sen zaten hissediyormuşsun baksana.
İnsanı cıdden hisleri yanıltmıyor emın ol.
Böyle hıssettiriyorsa zaten uzak durman gereken durumlar vardır muhakkak 🌺

Canumm benumm sen güçlüsün
Bende geçen ay olcaktım tup ama adet olamadım korona oldum son 2 ci ayy da adetim gelmedii aradan biray geçtii nasip degilmiş mesela akışına bıraktım tüp işi🤷‍♀️
Bizim problem büyük canım eşim Azosperm maalesef tıbben normal yolla çocuğumuz olmuyor. beş senelik evliyim hiçbir şekilde korunmadım çok şükür ameliyatla SPerm bulundu donduruldu onlarla tüp bebek deniyoruz. üç deneme yaptım bu zamana kadar ilki negatif oldu. ikincisi tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. üçüncüyü denedim tuttu üç aylık hamileydim her şey yolundaydı maalesef oğluma Anensefali teşhisi konuldu kafatası oluşmamış beyni açıkdaydı gebeliği normal doğumla sonlandırdık. şimdi bir aylık olacaktı😕 Nasip değilmiş daha zamanı gelmemiş diyip Rabbimden gelene şükür ediyoruz yapacak başka bir şey yok eylülde tekrar başlayacağım nasipse. Çok şey yaşadım bazen dönüp arkama baktığımda bunları ben mi yasadım diyorm🤷🏼‍♀️

Sen zaten hissediyormuşsun baksana.
İnsanı cıdden hisleri yanıltmıyor emın ol.
Böyle hıssettiriyorsa zaten uzak durman gereken durumlar vardır muhakkak 🌺
Evet canım uzun süredir samimi gelmiyorlardı. Son olanlarda üstüne tuz biber ekti. Uzaklaştım baya bende artık gelmek isterse yine birşey diyemem gelsinler ama ben pek gidip görüşmem özelimi anlatmam artık yüzeysel muhabbet sadece 🤗

Evet canım uzun süredir samimi gelmiyorlardı. Son olanlarda üstüne tuz biber ekti. Uzaklaştım baya bende artık gelmek isterse yine birşey diyemem gelsinler ama ben pek gidip görüşmem özelimi anlatmam artık yüzeysel muhabbet sadece 🤗
Aynen balım. Aynen bu şekılde yap.
Sen nasılsın pekı suan ıyımısın. Sağlığın nasıl

Back
X