- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.941
Aa olmazmı annem yaparBana denk gelmedi gülüm ya
Ama Tokat lı bi arkadaşım vardı madımakda madımak bize zorla ögretir oynayırdı hatta yemegi bile varmiş sizdede var mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa olmazmı annem yaparBana denk gelmedi gülüm ya
Ama Tokat lı bi arkadaşım vardı madımakda madımak bize zorla ögretir oynayırdı hatta yemegi bile varmiş sizdede var mı![]()
Benim direk saçlarım döküldü kel kalıcam beyazlara sıra gelmedenBenımde tepemde cıkmıs yıne sımdı farkettım 6 tel oldu![]()
Afiyet olsun çok duydum adınıda yemek nasip olmadı. Ama madımak oyununu oynattı arkadaş sagolsunAa olmazmı annem yapar![]()
Gelin topuzu yapamadan kel kalcaz ciddenBenim direk saçlarım döküldü kel kalıcam beyazlara sıra gelmeden![]()
Kayseriye yolunuz duserse seve seve madımak ikram ederizAfiyet olsun çok duydum adınıda yemek nasip olmadı. Ama madımak oyununu oynattı arkadaş sagolsun![]()
Aha bak Kayseri li arkadaşlarim varKayseriye yolunuz duserse seve seve madımak ikram ederiz![]()
Aynen o simler falan boşa gidicek hepGelin topuzu yapamadan kel kalcaz cidden![]()
Canım burda kime sorsam Sivas diyorlar bizim buralardasınız galibaAa cok ilginç hanı biz heryerdeydık![]()
Evet kayseride yasıyorumAha bak Kayseri li arkadaşlarim varOrada yaşıyorsunuz dimi
Genelde İstanbul civarı ısteCanım burda kime sorsam Sivas diyorlar bizim buralardasınız galiba![]()
Arada esince rahatlıyom(z).Urada esiyor şuan![]()
Savol caanım, ben de ara ara buzlugun kapağını açıp önünde durup ferahliyorumBurasıı fena serinn gell emmoşş
Kapım açıkk![]()
Uyudum o arada wc ye kalktım
Devam ediyor canım
Vayyy oda iyi birşeymişSavol caanım, ben de ara ara buzlugun kapağını açıp önünde durup ferahliyorum![]()
Tahmin dttim oniiiiUyudum o arada wc ye kalktım![]()
Sen katılıyomusun halaDevam ediyor canım
Sabah sabah ne temizliğiRöraaayyyyddddddııııııınnnnnnnnnnnnn![]()
Herkes buralardamı bi el atın şuraya yavvv herkes iyice işlere vurdu birazda bu topiğe temizluk yapalummmiyice tozlanmış helee
Elhan
Minnosprenses
coconatt
BlueBerry4268
MssPARE
Catlak-kurabiye
Morrmeneksee
Wilma11
Kahve __Kokusu
D u t
bebeklinick
ASSOSyal
Cookiie
Lavinia_98
![]()
![]()
hhRöraaayyyyddddddııııııınnnnnnnnnnnnn![]()
Herkes buralardamı bi el atın şuraya yavvv herkes iyice işlere vurdu birazda bu topiğe temizluk yapalummmiyice tozlanmış helee
Elhan
Minnosprenses
coconatt
BlueBerry4268
MssPARE
Catlak-kurabiye
Morrmeneksee
Wilma11
Kahve __Kokusu
D u t
bebeklinick
ASSOSyal