• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pare kız dötünde yağlar birikince uçup gidiyor mu konuşalım 🤪🤪🤪 bende biriktide zor gitti 😂😂😂
Benim dot yer görmüyor ki açık havayla oksijen karbonlar birleşiyor kaloriyi yakıyor havaya gidiyor osturuk gibi :eek: :eek: :eek:

Al iste ben kızartma desem.olay ama somun masum dimi dimi dimi :mad:
Ben bişey mi.dedim ki.sana kuzum 😘😘 yeni felsefem şu
Yiyen de ölüyo yemeyen de 3 günlük dünyada değr mi aç gezmeye🤪🤪

ASSOSyal ASSOSyal taktigim bileklikteki taşlar sanki orantısız olmaya başladı mesela ametist kucuk ama havlit ondan buyuk sence neden boyutlarında küçülme - büyüme oluyor
Hatta baktım ametist yeşile dönmüş 1 tanesi neredeyse cok ılgınc

Baksana bi farkedersn belkı kucuk demi
Canim bu güzel haber, demek ki etki etmeye başladı. Senin enerjilerinden degisiyirdur. Sende kendindeki değişimi görürsün 🤗🤩😍
IMG_20210808_131946.webp

Karma bileklik ve sen karmakarışık oldun desene😎
Valla sorma hava degisikligindendir dedım ama sımdı oturunca farkettım kimi buyuk kimi küçük. Ametist bırı mordan ıyıce cıkmıs hatta dedımkı yesil taş yoktu bende umarım guzel faydalarınıda gorurum

Valla sorma hava degisikligindendir dedım ama sımdı oturunca farkettım kimi buyuk kimi küçük. Ametist bırı mordan ıyıce cıkmıs hatta dedımkı yesil taş yoktu bende umarım guzel faydalarınıda gorurum
Canim b7 çok güzel bişey, demek ki orijinal taşlar. Mutlu oldum ben🙏 sevindim ya bende tekrar bakicam sayfaya menekşem 😍🤩🤗

Canim b7 çok güzel bişey, demek ki orijinal taşlar. Mutlu oldum ben🙏 sevindim ya bende tekrar bakicam sayfaya menekşem 😍🤩🤗
Bak bak bunun cok guzel kolyesi de var cok asağılarda kalmıs. Sıparısten snra farkettım onu almak daha karlı. 200 tl ama baya büyüktü onada bak bi canım, 🥰

Back
X