- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.421
Yok kuzum grup olunca zorunlu olmak zorundaHı anladım canm belki hergün okuyamam ama okudukca yazarım size ozaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum grup olunca zorunlu olmak zorundaHı anladım canm belki hergün okuyamam ama okudukca yazarım size ozaman
Valla sıcaktanHe he sıcaktan hep bu sıcakların zaten suc![]()
He yohhhYaavvvv yohhh yohhhh![]()
Ozaman katılamam canım hergün okuyamazsam olmazYok kuzum grup olunca zorunlu olmak zorunda
Neyapemm yavvv camasurrr bitsinde gerisi kolay en nefret ettiğim şey oAman hergün yapsan yine aynı oluyor![]()
BenimdeNeyapemm yavvv camasurrr bitsinde gerisi kolay en nefret ettiğim şey o![]()
Tamam kuzumOzaman katılamam canım hergün okuyamazsam olmaz
Öyle iştw bebişümmBenimde![]()
Havalar 15 inden sonra serinler inşallahÖyle iştw bebişümm
Serinler bence bebişimm artuk yeter da yaaaHavalar 15 inden sonra serinler inşallah
Kuzum bu hafta kv ler bende kalacak evlerini taşıyacağız çok zor . Okuyamam malesef.
Tamam bitanemKuzum bu hafta kv ler bende kalacak evlerini taşıyacağız çok zor . Okuyamam malesef.![]()
Afiyet bal olsun
Bana da bakHalbuki hiiiççç anlamamama burda benzettim şekilleri biraz
![]()
Teşekkür ederim canımmAfiyet bal olsun![]()
Aaa neden öyle oldu ki acaba canım. Birşeyler olmasınOyş perimm iş bitmiyorre biyandanda karnim agriyo haberin yok benim regl 1 ay gecikti busdfer daha fazla![]()
İyiyim parem sen nasılsınnPerim nasılsın yavrum
Yasin okuyacağız yAsın grubu yapıcaz katılmak istermisin tatlim
Yok bee kuzum nerden olcak kan testi vermistim ben birşey cıkmadııAaa neden öyle oldu ki acaba canım. Birşeyler olmasın
İyiyim parem sen nasılsınn
geliyorum şimdi o gruba canım bakayım ne şekilde okuyacaksınız![]()
Ağrıyorsa gelicektir o zaman canım artık evini istedi belki de odaYok bee kuzum nerden olcak kan testi vermistim ben birşey cıkmadıı
Bilmiyorum ama akışına bıraktım artık