yaaa eee o zmaan kkdaki yarışaya neden ktılmıyorsun ki güzel oluyor eğlencesine katılıyorum bende 🤗
benim merakım çok küçükken başldı pasta kek yapanlara çok özenirdim annenm yapamaz böyle şeyler bende kendim yapa yapa sevdim erkek kareşim diyor abla gidersen kim yapacak bize kek börek falan dedim yapar kargolarım size 😍 kız kardeşimin eli de yatkın dedğil kekleri tahta gibi oluyor :KK48:
canım birkaç kere düşündüm de gündüz iş akşam spor bir haftasonum kalıyor onda da illaki bir şey çıkıyor. Ben elimin lezzetine güvenirim arkadaşlarım hep sen evlensen enişte yaşadı diyorlar 😄
kız kardeşin yaptıkça değişir isteyerek yapması lazım istemezse hiç güzel olmuyor :KK48:

mavikelebek34 mavikelebek34 canummm :kahve:

20210809_093839.webp

canım birkaç kere düşündüm de gündüz iş akşam spor bir haftasonum kalıyor onda da illaki bir şey çıkıyor. Ben elimin lezzetine güvenirim arkadaşlarım hep sen evlensen enişte yaşadı diyorlar 😄
kız kardeşin yaptıkça değişir isteyerek yapması lazım istemezse hiç güzel olmuyor :KK48:
nerede çalışıyorsun bende çalışıyorum hafta sonunda denk getirip yapıyorum ,severek yapınca daha güzel oluyor gerçekten 😍
Bende bir bardak kola alayim litfen🥰
kola mı sabah sabah gel ben sana dibek kahvesi yapayım olu mu
afiyet olsun tatlımmmmmm

Back
X