- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.541
ayy joum ben sen yaptın sandım yanlış okudum demek nasıl istersin kahvenianaaa buda kendine yapıyor hiç sormuyo hele kelebekkk
yazukk beeeeeee tamamm ben kendim yaparımmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy joum ben sen yaptın sandım yanlış okudum demek nasıl istersin kahvenianaaa buda kendine yapıyor hiç sormuyo hele kelebekkk
yazukk beeeeeee tamamm ben kendim yaparımmm![]()
orta şekerlüüüüüüüüüüayy joum ben sen yaptın sandım yanlış okudum demek nasıl istersin kahveni
canım birkaç kere düşündüm de gündüz iş akşam spor bir haftasonum kalıyor onda da illaki bir şey çıkıyor. Ben elimin lezzetine güvenirim arkadaşlarım hep sen evlensen enişte yaşadı diyorlaryaaa eee o zmaan kkdaki yarışaya neden ktılmıyorsun ki güzel oluyor eğlencesine katılıyorum bende
benim merakım çok küçükken başldı pasta kek yapanlara çok özenirdim annenm yapamaz böyle şeyler bende kendim yapa yapa sevdim erkek kareşim diyor abla gidersen kim yapacak bize kek börek falan dedim yapar kargolarım sizekız kardeşimin eli de yatkın dedğil kekleri tahta gibi oluyor
![]()
nerede çalışıyorsun bende çalışıyorum hafta sonunda denk getirip yapıyorum ,severek yapınca daha güzel oluyor gerçektencanım birkaç kere düşündüm de gündüz iş akşam spor bir haftasonum kalıyor onda da illaki bir şey çıkıyor. Ben elimin lezzetine güvenirim arkadaşlarım hep sen evlensen enişte yaşadı diyorlar
kız kardeşin yaptıkça değişir isteyerek yapması lazım istemezse hiç güzel olmuyor![]()
kola mı sabah sabah gel ben sana dibek kahvesi yapayım olu muBende bir bardak kola alayim litfen![]()
afiyet olsun tatlımmmmmm
eline sağlık canım
afiyet olsun canım
aynuuu anda atmışuzz kelebekkk
Aşkuummmmmmm oyyyşşşşşş mıncurlarımm seniiinerede çalışıyorsun bende çalışıyorum hafta sonunda denk getirip yapıyorum ,severek yapınca daha güzel oluyor gerçekten
kola mı sabah sabah gel ben sana dibek kahvesi yapayım olu mu
afiyet olsun tatlımmmmmm
evet ya nasıl denk getirmişizaynuuu anda atmışuzz kelebekkk
afiyet olsun çüçekkkkk
elo benim herşey alasım geliyor ama param yokAşkuummmmmmm oyyyşşşşşş mıncurlarımm seniii![]()
Sade maden suyu içiyorhadi yaaa sade içiyorsa birşey yok ama çok içiyo bee geneee
benimkide içmezz zukkummm kafası eserse oda 5 6 ayda bir![]()
![]()
Kahvenerede çalışıyorsun bende çalışıyorum hafta sonunda denk getirip yapıyorum ,severek yapınca daha güzel oluyor gerçekten
kola mı sabah sabah gel ben sana dibek kahvesi yapayım olu mu
afiyet olsun tatlımmmmmm
Kız sade olsun bende herşeyi aldım ne oldu kullanmadık bi şekilde küflendielo benim herşey alasım geliyor ama param yok
sende geleceğimi görüyorum şuanelo benim herşey alasım geliyor ama param yok
ula daha ne alcann aynı ben bu kızzzz ya aklunda ne var şuanelo benim herşey alasım geliyor ama param yok