- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mevsimseldirr o bitanemm düzelecek inşallahhOrtada bı sorun yokki durduk yere tartışıyoruz sürekli birbirimizi yanlış anlıyoruz bilmiyorum canım çok sıkılıyor
Valla benimde hatlar karıştı. Acaba minnoş beni başkasıyla mı karıştırdıfena yaparumm haaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahaaaaa başımdan kaynar sular aktuuuuu
hatlar karuştuuuuuuuuu![]()
Yok be kızımgecelerii hayırdır yoğunmu geçtiii![]()
![]()
pazartesinin adı çıkmış bir kere çatlağım herkes pazartesi sendromu yaşıyorAma neden ya nedenn![]()
![]()
bende eşimi bugün zarzor yolladım işeYok be kızımben geç uyanırım böyle yoksa gece kuzu gibi uyuduk
![]()
Evet hafta sonu da vardı aynı şeypazartesinin adı çıkmış bir kere çatlağım herkes pazartesi sendromu yaşıyor![]()
Bilmiyorum ki cnm belki o gider şehir dışına iş içinmevsimseldirr o bitanemm düzelecek inşallahh
bikaç gün annene kalmaya gidemezmisin
biraz özlesin
iş stresindendir
gir bak bakım profiline hadi oradaYirim senii
Ama neden ya nedenn![]()
Ohh vur beni yi beni
Benimde haberim yok kız
Lennnn benim bundan niye haberim yoksen bana bu şarkıyı mı gönderdin ne ara gönderdşn
ben şok ben iptal
bunu ben yürüyüş yaparken dinliyordum
![]()
yok canım yaaaValla benimde hatlar karıştı. Acaba minnoş beni başkasıyla mı karıştırdı
Allah'ımmmmmmmm
Kalbim acıyor
Minnosprenses
Senşn nickini ne zaman değiştiriyoruz kuzuBilmiyorum ki cnm belki o gider şehir dışına iş için
hahahahah hemen akluna o gelir hemen hemennnNiden niden![]()
olabilirrr düzelecek inşaallahhhBilmiyorum ki cnm belki o gider şehir dışına iş için
Benimki günlerdir işimi özledim diyordu sabah yarım saat öncesinden kalkmış gitti koşa koşabende eşimi bugün zarzor yolladım işe![]()
![]()
bugün annemde olcak aşııı hayırlara vesile olsun inşaallahhhhhGünaydın kızlarbugün aşı olucam heyecanlıyım
![]()
şifa olsun inşaAllahGünaydın kızlarbugün aşı olucam heyecanlıyım
![]()
hahahahahah kendi işimi kızz oBenimki günlerdir işimi özledim diyordu sabah yarım saat öncesinden kalkmış gitti koşa koşa![]()
Ay bende nde perşembe olcamGünaydın kızlarbugün aşı olucam heyecanlıyım
![]()