- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.181
Ağlaaayaaaaaaaaaaaaaaaaaa periimmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallaha ağlarumm yapma bunu banaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlaaayaaaaaaaaaaaaaaaaaa periimmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallaha ağlarumm yapma bunu banaaaaa![]()
hayırr be unutmadımmm valla ha seni yazdım sandım benn ilk seni yazardımmAğlaaaUnutmuşsun beni
![]()
hehhhh böyle yollaaa gelllloyyy kank kaybından giderim desene neyse vazgeçtim çok gencim ben yaşamak istiyorummm
Valla anlamıyolar işteCanım damat el oğluda gelin el kızı değil mi onlara göre ikisi de el. Tek fark geline istedikleri gibi davranıyorlar ama damatlarına gelince aman huzuru bozulmasın, rahatsız olmasınlar.. Tamam kalsınlar oğullarında ama geline de aynı davranmaları lazım yapıyorlar mı yapmıyorlar oysa ki gelinlerin kv ve kp bakma zorunlulukları yok bunu anlayamıyorlar
Ütü iyi de bitmio nalet işiayyyy ütü iş beni kurtarıyorr zaten ayda anfazla 1 2 kere yaparım hahaha
ooyy oyyy migim senin işin çok![]()
ayy ben bu şarkıyı hep oynayarak başlayıp ağlayarak bitiriyorumbunu kına günümde paylaşalım![]()
bitmezkiii bitermi allaha aşkına yaaaÜtü iyi de bitmio nalet işi![]()
canım elçommmmmeloooommmm sennn rahatt olll kına gününde ben neler etcem nelerrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anlamazlar canım ama aynı şeyi kızları yaşasa vay efendim başka yer mi yokmuş başka çocuk mu yokmuşta onda kalıyor derler.Valla anlamıyolar işte
çok hassassın be minnoşummmayy ben bu şarkıyı hep oynayarak başlayıp ağlayarak bitiriyorum![]()
whuuuu bende beklemedeyimmmmeloooommmm sennn rahatt olll kına gününde ben neler etcem nelerrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ballıçöreğummmmmcanım elçommmm![]()
sanada sırası geldimi sanada yapıcüümmmmmmwhuuuu bende beklemedeyimmm
İyi tamm tamam hadihayırr be unutmadımmm valla ha seni yazdım sandım benn ilk seni yazardımm
dönüpte kontrol etmedim anam yaaa
valla ya kendi kınamda kesin koyveririm ne makyaj kalır ne bişey sonra erik dalı açarlar hemen silerimçok hassassın be minnoşummm
Sarhoşummm oyyy oyy oyyyyy size sarhoşummm
@ElhanMinnosprenses
BlueBerry4268 @coconatt @dut agaci @zorunlunick
Wilma11 @Kahve __Kokusu
@ASSOSyal @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @MssPARE @Lavinia_84 @Yasnazmavikelebek34
Ümidimiz o yönde canımHee iyi bari yasnazım. Herşeyde bir kısmet var işte geciktiriyorsa rabbim güzelleştiriyordur![]()
öp beniiiİyi tamm tamam hadi![]()