- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.201
daha çok var be jousanada sırası geldimi sanada yapıcüümmmmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok var be jousanada sırası geldimi sanada yapıcüümmmmmm![]()
mavommmmm geldin sonuçtaaa gelll oynayakkkkkkkkkBende sana sarhoşşam oy oy o oyoyoyo![]()
![]()
![]()
![]()
herşeyinn hayırlısı olsunn kısmetin ne zamansa o zamannnnnnndaha çok var be jou
dimi ben çeyizimle hazır bekliyom damat gelsin hemen düğün yapcazherşeyinn hayırlısı olsunn kısmetin ne zamansa o zamannnnnnn
çok var deme olumlu düşün
heeehhhh bakkkk çeyizleri tamamlaa bak adamun geldimi hoopp hemen nikahaa koşuyoruz hepberaberrrdimi ben çeyizimle hazır bekliyom damat gelsin hemen düğün yapcaz![]()
Aynı şeyi torundan bekliyor gelin yapar mı yapmazanlamazlar canım ama aynı şeyi kızları yaşasa vay efendim başka yer mi yokmuş başka çocuk mu yokmuşta onda kalıyor derler.
Aynen gelebildim vallamavommmmm geldin sonuçtaaa gelll oynayakkkkkkkkk
![]()
Çalışan kadının işi bitmiyorbitmezkiii bitermi allaha aşkına yaaa![]()
nasulsunnnAynen gelebildim valla![]()
hehhhh aynennn öylee yaaaa enerjini yükselttt ohh ohhhÇalışan kadının işi bitmiyoraman gerektigi kadar yapalım demi joum
![]()
hem ağlar hem oynarım , ya bende ketum ağlayamam donar kalırım tam tersivalla ya kendi kınamda kesin koyveririm ne makyaj kalır ne bişey sonra erik dalı açarlar hemen silerim![]()
içinden nasıl geliyorsa öyle yap canımhem ağlar hem oynarım , ya bende ketum ağlayamam donar kalırım tam tersi
Kahve yapıyorum kendime onu içecek sonra temizlik varnasulsunnn![]()
bitmeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzKahve yapıyorum kendime onu içecek sonra temizlik varişler bitermi hiç
ağlatmayan isteyen çimdiklesiniçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım