- 28 Haziran 2011
- 63.674
- 159.867
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.481
Benimde meraktan bebekimmmSenün ne derdin var hele sosyalimm içme ne lazumm sağa içmekk burakkkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde meraktan bebekimmmSenün ne derdin var hele sosyalimm içme ne lazumm sağa içmekk burakkkk![]()
Bazı şeyler merak iyi değildir biliyonn boşverrr yerimm seniiiBenimde meraktan bebekimmm![]()
Bilemiyorum tabiii sonunuBazı şeyler merak iyi değildir biliyonn boşverrr yerimm seniii![]()
![]()
Hahahavhele bi iç hele bi iç baakk geliyoorrrBilemiyorum tabiii sonunu'yi beni jouuuuuuummmmm
![]()
Oooo ilk defa duydum beybimmmm
Kizdirmayruummm aşkumu
Busenenin modası bu koktely oldu herkes yapıyorr şimdi limonla karpuzu kesip buzluğa attımm yarın rondodan geçiricem süzücem fln bakalummm çeker atarımOooo ilk defa duydum beybimmmmınş güzel olur. Ben karpuzu meyve olarak seviyorum, içecekte sevmiyorum
![]()
Beraber gideruruk, sonra buraya geliriz bunlar merdaneyle dover bizüHeeegidermiştir. Birgun bende gidercem
![]()
Hadi bakalim görsel önemli, alengirli bir sunum bekliyom o zaman beybimBusenenin modası bu koktely oldu herkes yapıyorr şimdi limonla karpuzu kesip buzluğa attımm yarın rondodan geçiricem süzücem fln bakalummm çeker atarımeşimde merak etti nasul oluyo beğenirsek hep yaparukk
![]()
Pıcak geliyo pıcak pinoşumBeraber gideruruk, sonra buraya geliriz bunlar merdaneyle dover bizü![]()
Canım benımde ablam geldı ılla bakicam dedı mecburen elıne vermek zorunda kaldım şimdi bende toprağa gömeyim tekrardan dimi
AyupsunnnHadi bakalim görsel önemli, alengirli bir sunum bekliyom o zaman beybim![]()
Canım etkisi var mı kolyeninCanım benımde ablam geldı ılla bakicam dedı mecburen elıne vermek zorunda kaldım şimdi bende toprağa gömeyim tekrardan dimi
Çok sevındım tak vallahi
Aynen kuzu enerjiler karışır. Tekrar göm sıfırla benceCanım benımde ablam geldı ılla bakicam dedı mecburen elıne vermek zorunda kaldım şimdi bende toprağa gömeyim tekrardan dimi
Çok sevındım tak vallahi