- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.521
Nasılsın herkes uyuyor galibaGünaydınnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın herkes uyuyor galibaGünaydınnnn
İyiym şükür sen nasılsın kelebegimNasılsın herkes uyuyor galiba![]()
iyiyim bende canım çok şükür bende geldim işe ama nasıl geldim birde onu sor sen banaİyiym şükür sen nasılsın kelebegim
Valla ben uyanıgım işteyim![]()
Naaıl geldiniyiyim bende canım çok şükür bende geldim işe ama nasıl geldim birde onu sor sen bana![]()
Ayakta uyuyorum canımNaaıl geldin![]()
Açık mıydı camAyakta uyuyorum canımSözde istanbulda sıcaklık düşmüş herkes rahat rahat uyuyormuş ben farklı yerde yaşıyorum galiba uykusuzum uyuyamıyorum sabah işe gelirken dolmuşun camından gelen rüzgarla içim geçmiş
ne güzel eline sağlık insan kendi evi için bir şeyler yapınca çok mutlu oluyorDün akşam oturma odasının yastık kılıfları diktim 4 adetti önce ölçüyü aldım kestim
İgneledim taktım bu kadar basitkumaşı parçayı çok ucuza almişim pazardan Ama iyi oldu
sabah da tezgahta bekleyen tum bulaşıkları makineye attım çamaşırlar kaldı aman çok üşeniyom
![]()
kız uyuturlar mı beni bensiz bir şey yapamıyorlar farkında olmadan öyle alıştırmışım kiAçık mıydı cambak küçük yastık al kendinize dolmuşta işyerinde öğle saatinde rahat uyursun evet yagmur yagacagı için sıcaklık düştü burası da böle hava kapalı
Sevmişler seni demekkız uyuturlar mı beni bensiz bir şey yapamıyorlar farkında olmadan öyle alıştırmışım ki
ay ne güzel benimde arkadaşım yok burada odada tekim hatta ama sağolsunlar patronlarım bırakmıyorlarSevmişler seni demekne güzel işte
benim işyerinde arkadaşım yok tek başıma takılıyorum öğle arası bazen şekerleme yapıyorum
![]()
Allah kolaylık versinay ne güzel benimde arkadaşım yok burada odada tekim hatta ama sağolsunlar patronlarım bırakmıyorlar![]()
Haahah yerum seniiiTotomda pirelee uçuyordu bu saatte wrkeknden uyudum
Canum istanbulun neresinde oturuyorsunAyakta uyuyorum canımSözde istanbulda sıcaklık düşmüş herkes rahat rahat uyuyormuş ben farklı yerde yaşıyorum galiba uykusuzum uyuyamıyorum sabah işe gelirken dolmuşun camından gelen rüzgarla içim geçmiş
Günaydın canım hoşgeldinRörraaayyyydddddıııınnnnnnnn gençleeerrrrr❤❤
Işkoliklerimm yaa bende bekarken çok çalışırdım evlendim çalışamadummGünaydın canım hoşgeldin
Afiyet olsun canumm ❤