Dün akşam oturma odasının yastık kılıfları diktim 4 adetti önce ölçüyü aldım kestim
İgneledim taktım bu kadar basit 😅 kumaşı parçayı çok ucuza almişim pazardan Ama iyi oldu 🤩 sabah da tezgahta bekleyen tum bulaşıkları makineye attım çamaşırlar kaldı aman çok üşeniyom 😬😬

Ayakta uyuyorum canım 🙄 Sözde istanbulda sıcaklık düşmüş herkes rahat rahat uyuyormuş ben farklı yerde yaşıyorum galiba uykusuzum uyuyamıyorum sabah işe gelirken dolmuşun camından gelen rüzgarla içim geçmiş
Açık mıydı cam 🙄 bak küçük yastık al kendinize dolmuşta işyerinde öğle saatinde rahat uyursun evet yagmur yagacagı için sıcaklık düştü burası da böle hava kapalı

Dün akşam oturma odasının yastık kılıfları diktim 4 adetti önce ölçüyü aldım kestim
İgneledim taktım bu kadar basit 😅 kumaşı parçayı çok ucuza almişim pazardan Ama iyi oldu 🤩 sabah da tezgahta bekleyen tum bulaşıkları makineye attım çamaşırlar kaldı aman çok üşeniyom 😬😬
ne güzel eline sağlık insan kendi evi için bir şeyler yapınca çok mutlu oluyor 😄
olsun canım çalışıyorsun sonuçta bütün işler aynı anda olmuyor maalesef 😄

ay ne güzel benimde arkadaşım yok burada odada tekim hatta ama sağolsunlar patronlarım bırakmıyorlar 😅
Allah kolaylık versin 😅 benim ilk eski çalıştıgım iş yeri aklıma geldi patronlar rshat birakmıyolar denince küçük bir ofiste çalıştım vurdumduymaz bir patron vardı konuşur konışur anlatırdı bende dinlerdim 🤣 bilgisayardan bi kalkmazdı işim çok olsada yerime geçerdi 😅 ah ah

IMG_20210811_095844.webp

Taze kahvem var buyrun kızlar 😁😁

Back
X