Eklentiler

• IMG_20210812_092749.webp
    IMG_20210812_092749.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 28

Yaşayan var mı :confused:

Ben adamın yerinde yaşıyorum onu :KK70::KK70::KK70:
Uzun zaman kullandım ben bunu, kullandıkça taş dalgalandı nickom. Kadinlarda hormon ve regl düzenleyici özelliği var. Ve kilo vermede iştah kesme özelliği var. Ben regl için kullandım faydasını gördüm. Uzun süredir takmıyordum bugün yine basladim bakalım nickom 🤩😍🤗 çok teşekkür ederim beybiim💋
Aa sosyalim gerçekten regl konusun da faydası oldumuu nerden aldın bende alayımm😍

Uzun zaman kullandım ben bunu, kullandıkça taş dalgalandı nickom. Kadinlarda hormon ve regl düzenleyici özelliği var. Ve kilo vermede iştah kesme özelliği var. Ben regl için kullandım faydasını gördüm. Uzun süredir takmıyordum bugün yine basladim bakalım nickom 🤩😍🤗 çok teşekkür ederim beybiim💋
nerde o ne de bakım bede alım iştah kessin

Bugün tüm kızlar kaçtı nedense
Bı senle ben varız değil mi

Evet neden öyle oldu anlamadım ya çok erken terkettiler bizi 🤦‍♀️ kurbiste çok erken gitti🤷‍♀️

Morrmenekseye ve jouya şaşırdım 🤔
Kuzucukklarımm dün gözleriim çok ağrıdı çok baktım telefona sabahtan berii bide laptopa eşimde surekli elinde telefon diye azar işittim başımda ağrıyodu zaten oyuzden bianda gitmiş olabilirimm zaten11 bucuk mu neydi uyudum sizleri seviyorumm❤❤

Kuzucukklarımm dün gözleriim çok ağrıdı çok baktım telefona bide laptopa eşimde surekli elinde telefon diye azar işittim başımda ağrıyodu zaten oyuzden bianda gitmiş olabilirimm sizleri seviyorumm❤❤
Bencede doğru söylemiş geç yaşta gözlük takacan sonra
böööööyleeeeeee olacan:KK37:

• Komik
Reactions: Jou
Back
X