- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.955
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.841
Genelde erkekler öyleBenimi kocayı mi bilmiyorum artık. adam komşunun çocuğu gibi büyüttü kızını. bir kere basıni beklemedi anasi hep uyanık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde erkekler öyleBenimi kocayı mi bilmiyorum artık. adam komşunun çocuğu gibi büyüttü kızını. bir kere basıni beklemedi anasi hep uyanık![]()
Söyle bebekim balım, sabaha kadar dinlerim ben seni kokusuna kurbanBen gidiklanmam aşkımmmm
affettim ama bağıra bağıra şarkı söyleyeceğim mm![]()
Aynen kuzum düzenliyor adeti ve hormonlarıTamam sordum aşkoo ay taşımı adeti düzeltiyor acaba hamile kalmayaı kolaylastıran bi kolye varmı ya
Oyy yerim seni sosyalimmmmmmAynen kuzum düzenliyor adeti ve hormonlarıen azından ben faydasını gördüm kesinlikle
![]()
Ne demek bitanecim keşke hepimize faydası olsa dimiOyy yerim seni sosyalimmmmmm
Hic bıkmadan hepimize attınn sağolll![]()
Evett adet bile bizim için çok önemliiNe demek bitanecim keşke hepimize faydası olsa dimiadeti bile düzenlemesi benim için mucize
![]()
Her ay o stresi çekmeyizEvett adet bile bizim için çok önemlii
olurr birazcuk ama birşey olmaz bitanemmAşımı oldum geldimİnşallah yan etkileriyle karşılaşmam
![]()
İnşallah olmaz biontec olunca korkuyorumolurr birazcuk ama birşey olmaz bitanemm![]()
biz genç olunca yaşıyoruzz bak annem 2 ciye oldu biontechii maşaallahh hiç yanetkisi olmadııİnşallah olmaz biontec olunca korkuyorum![]()
günaydın canımGünaydın kızlar
bende halen edemedim kahvaltı hiç iştahım yok desemmmmmKahvaltima eşlik ediyo suan![]()
hahahaahhaahahah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabenden selam söyleyin geçmişteki aptala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim babamda cok yasadı yan etki 2 gün yattı inşallah öyle olmam yabiz genç olunca yaşıyoruzz bak annem 2 ciye oldu biontechii maşaallahh hiç yanetkisi olmadıı