- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.958
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.861
ahahahahahahhahahaahhaahahah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yiycem senii valahaa yiycem haa nişanlına bırakmıcam o olcakkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahahahhahahaahhaahahah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yiycem senii valahaa yiycem haa nişanlına bırakmıcam o olcakkk![]()
Aşıya gittm markete gittim geldm kahvaltı yaptm sen hala yapcanbende halen edemedim kahvaltı hiç iştahım yok desemmmmm
bide makina boşalcak şimdi![]()
hadii ya herkesin bünyesi bir değilkiii inşallahh etki olmadan atlatırsın bitanemmBenim babamda cok yasadı yan etki 2 gün yattı inşallah öyle olmam ya
Ol ol herkes 2. Oldu biz 1. Deyince sasırıyolarhadii ya herkesin bünyesi bir değilkiii inşallahh etki olmadan atlatırsın bitanemm
korkmaa bende olcam bakalımm eşimle 3 ayımız bittii
ahahahahahah![]()
![]()
sen yi beni boşver nişanlımı
Yok beybi b8sry olmuyo tecrübe ile sabitt, şifa olsunAşımı oldum geldimİnşallah yan etkileriyle karşılaşmam
![]()
evettt şaşırıyolarr fırdat bi günde yapcazOl ol herkes 2. Oldu biz 1. Deyince sasırıyolar![]()
hahahahah 10da kalktım bide ya kaç gündür hep üstümde uyku uyku uykuAşıya gittm markete gittim geldm kahvaltı yaptm sen hala yapcan![]()
Hepsi mi öküz adamın günahını alıyom o zamanGenelde erkekler öyle![]()
Sağol kuzum biontec olunca tırsıyorumYok beybi b8sry olmuyo tecrübe ile sabitt, şifa olsun![]()
Havalardan gecicekevettt şaşırıyolarr fırdat bi günde yapcaz
koronaydık ya canım 3 aya indirince hakkımız gelmiş geçen gün
hahahahah 10da kalktım bide ya kaç gündür hep üstümde uyku uyku uyku![]()
tamdaa iyi bi şarkı seçmişim bugünnnnnnnSezen Aksu aşığı biri olarak çok severim bu şarkıyı![]()
ahahahah seni hırsız otur bakim şuraBolca instagram storysi çıktı![]()
hepsi öküz canımHepsi mi öküz adamın günahını alıyom o zaman![]()
Spora baslicam çok ihtiyacım var iyi geldi canım saoltamdaa iyi bi şarkı seçmişim bugünnnnnnn
enerjinizzz bolll olsunnnnnnn