- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.981
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.041
24 yaşında mısınYaşı sorma ergenlik ağır geçti benimgecen ay 24 bitti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşında mısınYaşı sorma ergenlik ağır geçti benimgecen ay 24 bitti
![]()
Afiyet bal şeker olsun şifa olsunyaptuummm kuuuzzz çok güzel olduuu![]()
![]()
Aynı bugün halsizlik var fazlaca üzerimde yatakta uzaniyorum açım ama CANIM istemiyornasulsun kuzum bugün
Maşallah küçükmüşsun yafff bende neremden uydurduysam vardır bir 30 lu yaşlar dediydimYaşı sorma ergenlik ağır geçti benimgecen ay 24 bitti
![]()
bendeMaşallah küçükmüşsun yafff bende neremden uydurduysam vardır bir 30 lu yaşlar dediydim![]()
Evet canım 24 dolu dolu24 yaşında mısın
ayyyy inanırmısınnn sabah beri hiçbirşey yediğim yok hala hiç kahvaltı etmedim nedenseeeAfiyet bal şeker olsun şifa olsun
Aynı bugün halsizlik var fazlaca üzerimde yatakta uzaniyorum açım ama CANIM istemiyor![]()
Herkes öyle diyo konusmalardanMaşallah küçükmüşsun yafff bende neremden uydurduysam vardır bir 30 lu yaşlar dediydim![]()
1 yaş küçüksünEvet canım 24 dolu dolusenden demi küçüğüm beeen sen kaç yasındasın
![]()
Seni biliyorum minnoşum bilmezsen ayup artık
Evden gelin çıkarken ağlayarak çıktım duvar örtülüydü başımda ama ağlıyordum çok kötü olmuşumevet ya gidiyorum sabah otobüste düğünün bittiğini düşünüdm göz yaşım pıt
sende az değilsin![]()
![]()
![]()
Neyse cok değilmiş1 yaş küçüksün![]()
yani o kadar konuştuk canımSeni biliyorum minnoşum bilmezsen ayup artık![]()
Ruh yaşı büyük galibaHerkes öyle diyo konusmalardan![]()
Yaşanılanlar hayat sartları erken büyümek zorunda kaldık diyelımRuh yaşı büyük galiba![]()
kaç yıllık evlisinizEvet canım 24 dolu dolusenden demi küçüğüm beeen sen kaç yasındasın
![]()
gülsem mi ağlasam mı bilemedim bizde evden değilde düğün salonunda aile ile vedalaşılır kuşak salonda bağlanır o anı düşündüm ağladım 2 ay önceden bende diyorum ben ağlamam halbuki 2 ay önceden düşünüp ağladımEvden gelin çıkarken ağlayarak çıktım duvar örtülüydü başımda ama ağlıyordum çok kötü olmuşumah be yeniden gelin olasım var
![]()
4 yıl oldukaç yıllık evlisiniz![]()
Vay vay vayy benim perim gelmiişş hoşgelmişşNoğliyi bırdaaa![]()