- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.361
heyy allahımm yaaabencede dün diyor ki şu soyadın değişseydi dedim oda olur sabret![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyy allahımm yaaabencede dün diyor ki şu soyadın değişseydi dedim oda olur sabret![]()
kocanın sözünü dinleeeeBeni kimse tutamaz ama![]()
bilmem ki küçük tombul kırmızı biber turşusuKüçük kırmızı biberlerden oluyor o değilmi yoksa yağlı turşudan mi bahsediyonikiside kırmızı
![]()
bekleyemiyorheyy allahımm yaaa![]()
adam sabırsuzzzbekleyemiyor![]()
Bu ?bilmem ki küçük tombul kırmızı biber turşusu![]()
evetttt işte buuuu
Ağzının tadını da biliyorsun haa minnoşumevetttt işte buuuu![]()
hımmmmmmm bilmezmiyim gözlemecide çok yerdim bundanAğzının tadını da biliyorsun haa minnoşum![]()
yaaa aman kocası görcek mi sankikocasu diyormuş ya zaten çokta kıvırma diyeee![]()
kesin demiştir dedim aha doğru çıktı![]()
görmiycekkk çok kıvırmasun kıskandummmyaaa aman kocası görcek mi sanki
Herşeyin yanına olur özellikle ben eve kıymalı yaptirdigimizda çok severdim bu turşuyu bayadır yemem amahımmmmmmm bilmezmiyim gözlemecide çok yerdim bundan![]()
ay olsada yesek ramazanda a101 gelmişti ama aynı tadı alamadımHerşeyin yanına olur özellikle ben eve kıymalı yaptirdigimizda çok severdim bu turşuyu bayadır yemem ama
Antepte yokmu yapan yerleray olsada yesek ramazanda a101 gelmişti ama aynı tadı alamadım![]()
bu biberden yok canım antepteAntepte yokmu yapan yerler
bencedeHahahaha cok bekler![]()
Dimi yanibencede![]()