- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun neyi var ufakti sanirim dimiŞükür yavrum sen nasılsın kız hasta biraz onla ilgileniyorum![]()
Diş çıkarıyor canım ateşi yükseliyor arada kucağımda hepGecmıs olsun ya hayırdır ınsallah.çok sukur ıyım bende canım![]()
2 yaşında canım diş çıkarıyor ateşli bu araGecmis olsun neyi var ufakti sanirim dimi
Birazda ben öpim ne varYeter beeee herkesi pıt pıt öpüyorsun![]()
Diş çıkarıyor canım ateşi yükseliyor arada kucağımda hep![]()
Allah yardım etsin, biran önce patlatir rahatlar ins kiyamam2 yaşında canım diş çıkarıyor ateşli bu ara
Canum benumm yaaaBu ara benimde gözümün ucunda damladı damlayacak![]()
Diş en beteri yaaa valla ne desem bilemedim suan cok zordur kesınDiş çıkarıyor canım ateşi yükseliyor arada kucağımda hep![]()
Zaten hep onları öp bikere bile opmedin beni püü sanaBirazda ben öpim ne var![]()
Gidiyom ben okumam var abdesimi bozdurcaklar banaÇok seyler oluyor kahveee öpüşmeler felann sevişiyolar![]()
Öp sen öp, bakma ona sen hep kıskançlığından yapıyor, benim gibiBirazda ben öpim ne var![]()
Geç özele geç geç geçZaten hep onları öp bikere bile opmedin beni püü sana![]()
Ben hepınıze yeterimÖp sen öp, bakma ona sen hep kıskançlığından yapıyor, benim gibi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pina okumam var bitince Alicam senin kindende yaz özelden bitmezse ...Allah yardım etsin, biran önce patlatir rahatlar ins kiyamam
Cok teşekkürler canım Allah razı olsunPina okumam var bitince Alicam senin kindende yaz özelden bitmezse ...
Hahaha çok pardon bebişümmGidiyom ben okumam var abdesimi bozdurcaklar bana![]()
Öp sen öp, bakma ona sen hep kıskançlığından yapıyor, benim gibi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()