Aynen bende öyle karşılaşıyoruz ama bi pohh olduğu yok hep yalan dolan
He yaa valla hiç eski komşuluklar yok annemin apartmanda zırt annem konşuya zırt komşu anneme ne güzel diyorm. Benim kapı çalınsa ben panikliyorum burda 🤣🤣🤣

joum o lavaşlardan aldım ama yağlama yapmadım kız lahmacun yaptım :KK70: :KK70:

• Komik
Reactions: Jou
He yaa valla hiç eski komşuluklar yok annemin apartmanda zırt annem konşuya zırt komşu anneme ne güzel diyorm. Benim kapı çalınsa ben panikliyorum burda 🤣🤣🤣

joum o lavaşlardan aldım ama yağlama yapmadım kız lahmacun yaptım :KK70: :KK70:
ayy yok yokk annemlerdede öyle yaa hmeen zırtt kapı çalıyorr mutlaka bana bile öyle yok bende benim kapım çalsaa ayağıma dolanıyorr kim geldi diye :D :D

aaa oldumu güzell kız bak bende lahmacunla onu hiç denemedim afferunn leee

ayy yok yokk annemlerdede öyle yaa hmeen zırtt kapı çalıyorr mutlaka bana bile öyle yok bende benim kapım çalsaa ayağıma dolanıyorr kim geldi diye :KK70: :KK70:

aaa oldumu güzell kız bak bende lahmacunla onu hiç denemedim afferunn leee
Bendee geçen bir çaldı kapı delikten bakıyorum kimse yok ışık yanıyor merdivenciymiş kadın farketmiş sonra deliğe doğru geldide açtım. Gülüyor farkettim diyor dedim açmıyorum yani yabancıya :KK70: :KK70: :KK70:
ehh biz çok bayılmadık ama idare eder canım🤣🤣

Bendee geçen bir çaldı kapı delikten bakıyorum kimse yok ışık yanıyor merdivenciymiş kadın farketmiş sonra deliğe doğru geldide açtım. Gülüyor farkettim diyor dedim açmıyorum yani yabancıya :KK70: :KK70: :KK70:
ehh biz çok bayılmadık ama idare eder canım🤣🤣
aayyy benimde bi kapı çaldıı gittim deliğe baktımm yemeksapetinden gelmişş bokiyen dedim kim getirdi bağaa yemek imkansız dedim yanii neseki çekti gitti aşşağa indii başıma geliyo bu tür şeyler ya adresi yanlışmı veriyolar belli değill
birinin kargosu bile kapıma dayanıyoo dötlerr :D :D
lahmacunda nerden geldi aklına :D

Back
X