- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.661
bilmiyorum paremm kaç gündürr modum acayip düşükkNiye ne oldu canım
enrjim desen hiç yok şurdan şuraya gitmek bile istemiyorumm
bune yaaa hiç sevmediğim halim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum paremm kaç gündürr modum acayip düşükkNiye ne oldu canım
Migren mi önceden oluyormuydubilmiyorum paremm kaç gündürr modum acayip düşükk
Aksam olmus ben daha yeni geldim eve
yok bee migren değil migren olsa ben dayanamazdım hatta ilaçta içtim öğlen amageçmediMigren mi önceden oluyormuydu
Joum bebusum neyin var kuzumbilmiyorum paremm kaç gündürr modum acayip düşükk
yok bee kuzumm herşeyde yolunda aslındaJoum bebusum neyin var kuzum
Okumami ister misin, istersen ozelden anne adini at bana canimyok bee kuzumm herşeyde yolunda aslında
nazara geldim galiba yaa üstümde çok ağır bi yük varmış gibi
sağoll kuzum allah razı olsunn hiç gerek yok :)Okumami ister misin, istersen ozelden anne adini at bana canim
Rica ederim canim, okumami istersen yaz bana özelden okurum.sağoll kuzum allah razı olsunn hiç gerek yok :)
Cam yokHahaahahahah ulannn dagitt gitsin yaa
Havasız niye kalsın camı açarsın zaten birşey olmaz
eee oyüzden sıcak oluyor oda anaa kız ev terstemi kuzum yaCam yok![]()
birtanesin senn sağolll inanki güneştendir gündüzleri hiç iyi değilimRica ederim canim, okumami istersen yaz bana özelden okurum.
He yaa valla hiç eski komşuluklar yok annemin apartmanda zırt annem konşuya zırt komşu anneme ne güzel diyorm. Benim kapı çalınsa ben panikliyorum burdaAynen bende öyle karşılaşıyoruz ama bi pohh olduğu yok hep yalan dolan
Hayırlı akşamlar menekşemm ben uzanıyorum öyle haberlere bakınıyorum sen nasılsınKızlar hayırlı aksamlar,
Napıyosunuz nasılsınız![]()
ayy yok yokk annemlerdede öyle yaa hmeen zırtt kapı çalıyorr mutlaka bana bile öyle yok bende benim kapım çalsaa ayağıma dolanıyorr kim geldi diyeHe yaa valla hiç eski komşuluklar yok annemin apartmanda zırt annem konşuya zırt komşu anneme ne güzel diyorm. Benim kapı çalınsa ben panikliyorum burda
joum o lavaşlardan aldım ama yağlama yapmadım kız lahmacun yaptım![]()
![]()
kızz hele bende diyorum sen kimsinnnKızlar hayırlı aksamlar,
Napıyosunuz nasılsınız![]()
Bendee geçen bir çaldı kapı delikten bakıyorum kimse yok ışık yanıyor merdivenciymiş kadın farketmiş sonra deliğe doğru geldide açtım. Gülüyor farkettim diyor dedim açmıyorum yani yabancıyaayy yok yokk annemlerdede öyle yaa hmeen zırtt kapı çalıyorr mutlaka bana bile öyle yok bende benim kapım çalsaa ayağıma dolanıyorr kim geldi diye![]()
aaa oldumu güzell kız bak bende lahmacunla onu hiç denemedim afferunn leee
aayyy benimde bi kapı çaldıı gittim deliğe baktımm yemeksapetinden gelmişş bokiyen dedim kim getirdi bağaa yemek imkansız dedim yanii neseki çekti gitti aşşağa indii başıma geliyo bu tür şeyler ya adresi yanlışmı veriyolar belli değillBendee geçen bir çaldı kapı delikten bakıyorum kimse yok ışık yanıyor merdivenciymiş kadın farketmiş sonra deliğe doğru geldide açtım. Gülüyor farkettim diyor dedim açmıyorum yani yabancıya![]()
![]()
ehh biz çok bayılmadık ama idare eder canım![]()
Bende npm bulasıkları toplaycm oyle oturymHayırlı akşamlar menekşemm ben uzanıyorum öyle haberlere bakınıyorum sen nasılsın![]()
Hee yaa ama olmadı degıstırym ıcımı kararttı bikızz hele bende diyorum sen kimsinnn
dicektim sen kimsunda nickine bakınca anladımm
seninde değişmiş resim![]()
![]()