- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.721
Hallettin mi işleri bari neler aldın çeyizeBütün gün nikah işlemleri ve çeyiz ile uğraştım canım , nasılsın ne yapıyorsun

Bende iyiyim kuzum uzanıyorum öyle işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hallettin mi işleri bari neler aldın çeyizeBütün gün nikah işlemleri ve çeyiz ile uğraştım canım , nasılsın ne yapıyorsun
Çok şükür canım benim kan verdim yarın alıcam vesikalık fotoğraf çekindim çeyiz hesabımı kapattım, ardından beuaz eşya baktım onları aldımNasıl gidiyor canım her şey yolunda mı
Ayakları dik tepeyeHayır ys eve g3ldim yemek yaptım şimdi yedim birazdan odama geçeceğim dinlenme pozisyonu alacağım
Vallah canım buzdolabı ve çamaşır makinesi aldımHallettin mi işleri bari neler aldın çeyize
Bende iyiyim kuzum uzanıyorum öyle işte
Minnoş.korktum.valla benim.klavye bazen değişik yazar dik derken başka bir şey yazmadı allahtanİnşAllah dikeceğim![]()
Bneimkide öyle yaMinnoş.korktum.valla benim.klavye bazen değişik yazar dik derken başka bir şey yazmadı allahtan![]()
Gidiyorsun yavaştan yavaştanÇok şükür canım benim kan verdim yarın alıcam vesikalık fotoğraf çekindim çeyiz hesabımı kapattım, ardından beuaz eşya baktım onları aldım
Yolcu yolunda gerekGidiyorsun yavaştan yavaştan![]()
Zorlanicaksan bin daha alabilirim canım..Kizlar dua bitti sonu bende hepinizden Allah razı olsun
Cookiie
Jou
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
D u t
Catlak-kurabiye
Etikette olan aklima gelenleri yazdım soran olursa söylersiniz kizlar
❤❤❤❤
Cok cözülmemişleri atardın buzluğa öyle olurdu bak buzlu kalmışsa atardın yapa yapa halledecen buişler böyleYani bir yemeklik kadar atıyorum ben hep ama burda hepsini harc yapmamam gerekirdi. Çözülse bile katıklamadan bıraksaydım köfte falannyapardım en azından![]()
Hahahahaha dağınıkmıydı yaniiKız sen beni önceden görecektinbenden bıkmıştı herkes bu işyerimde saldım tabi
![]()
Niye hep hastasınbaşımmm çatlıyoreeeee sennn
Gündüzleri guneş beni çarpıyo galiba zorunlum busene bi acayipim evde güneş görmek bile istemiyorumm o derece hollandaya taşıncam az kaldıNiye hep hastasın![]()
Yok kız ne dağınığı kalem bile yamuk duramazdıHahahahaha dağınıkmıydı yanii
Canim yok teşekkürler alma kuzenimle ikimiz okuyoruz 313 fatiham bitti simdi.Zorlanicaksan bin daha alabilirim canım..
Vuuu nekadarda düzenlisinYok kız ne dağınığı kalem bile yamuk duramazdıdosyaları zaten demiyorum