- 12 Mart 2019
- 16.263
- 35.807
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.761
Kınaya saklıyorum kendimiOoohhhhh canuma değilsun kıvıramadun hehhh yaaaaaa bana kıvırcam kıvırcamm dediinnnn noldii hehhh oohhhh![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kınaya saklıyorum kendimiOoohhhhh canuma değilsun kıvıramadun hehhh yaaaaaa bana kıvırcam kıvırcamm dediinnnn noldii hehhh oohhhh![]()
![]()
Püü sanaaaa gelsin o zamanda görürüz kınayııKınaya saklıyorum kendimi![]()
Aman dikkat bide boğazın şişmesin bu sıcaklarda da hastalik zor oluyoAynennn yaaa hem soğuk içiyoruzz ben busabahta öyleydimm uyandım sesim kısıldı
Ayy evet çok zor oluyorr neseki sıcak bi detox suyu içtim iyi geldii sende iyiysen temammAman dikkat bide boğazın şişmesin bu sıcaklarda da hastalik zor oluyo![]()
İyi akşamlar canimmİyi akşamlar kızlarNasılsınız beni unuttunuzmu
![]()
Yaaa afiyet olsun bal şeker olsun ben de gündüzler i hiç sevmiyorumEtiketin bugünmüydü acaba kızz
Bugün türlü yemek yaptım ve bulgur pilavı ortalara turşu yogurt salata
Iyiyimm akşamları bombee ama gündüzlerii çok kötü güneşi görmeye tahammülüm yok![]()
Ben dün gece öyle bi sancı çektim kiAyy evet çok zor oluyorr neseki sıcak bi detox suyu içtim iyi geldii sende iyiysen temamm![]()
Canım bu aralar herkes öyleAyyy havadan havadann hepimizde bir tuğaflık var kuzumm ben gündüzleri güneşi görmekten bezdum beni halsiz bırakıyor gündüz mahvediyor ya
Ayyy gündüz ben burda çok takılamıyorumm kafayı yiyorum evde yaaa güneş gitsin artık diyorum bi salonda guneş bi mutfakta nerdeyse yatak odada takılıyorum oda başım çok ağrıyorr yani evde hasta gibiyim yemek yapmaya bile gidemiyorum mutfağa busene yaz fena zaten artık 8 de havalara kararmaya başlıyor tam 9 da kararırdı neseki yavaş yavaş bitiyor sonbahara geliyoruzzzYaaa afiyet olsun bal şeker olsun ben de gündüzler i hiç sevmiyorumnerden daldım bir konu açılmış onu okuyordum
Tövbe bismillahhhh niye demiyorsun bende diyorum dün birden bire nere gitti uyudun sandımm ayy başına gele niye ağrıdıBen dün gece öyle bi sancı çektim kianlatamam yani yerlerde yuvarlandim. Sonu acilde bitti. Simdi cok daha iyiyim şükür
Ondan gündüz ben başım başım diye evin içinde dolanıyorummCanım bu aralar herkes öyle
Ayyy evet sonbahar eh güzel mevsim gelsin bir an önceAyyy gündüz ben burda çok takılamıyorumm kafayı yiyorum evde yaaa güneş gitsin artık diyorum bi salonda guneş bi mutfakta nerdeyse yatak odada takılıyorum oda başım çok ağrıyorr yani evde hasta gibiyim yemek yapmaya bile gidemiyorum mutfağa busene yaz fena zaten artık 8 de havalara kararmaya başlıyor tam 9 da kararırdı neseki yavaş yavaş bitiyor sonbahara geliyoruzzz![]()
Oohhh serinlerizz gündüzler kara bulutlar falanAyyy evet sonbahar eh güzel mevsim gelsin bir an önce![]()
Valla doktor gaz sancısı dedi ama 3 kezdeTövbe bismillahhhh niye demiyorsun bende diyorum dün birden bire nere gitti uyudun sandımm ayy başına gele niye ağrıdı![]()
Aayyy kusmak zaten çok kötü yaaa acaba çaymı yaptıı cok çay içme dedim kendine dikkat ede dedim demiiValla doktor gaz sancısı dedi ama 3 kezdeyani cok fenalardaydım dün gece
![]()
Ozaman atarım yaPüü sanaaaa gelsin o zamanda görürüz kınayııo zamanda dersinn ayy jou göbek atamadımm falann
![]()
Nasılsın canısıİyi akşamlar canimm![]()
Zukkum att hehhhOzaman atarım ya![]()
Yok canim cay her zaman iciyorum onla ilgili olamaz. Büyük ihtimal üşüttüm geceleri serin oluyo üstüm falan açık kalmıstırAayyy kusmak zaten çok kötü yaaa acaba çaymı yaptıı cok çay içme dedim kendine dikkat ede dedim demii![]()
Biraz hasta ama şükür her halimize sen nasılsınNasılsın canısı![]()