- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.861
Tam dayakliksin jou

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam dayakliksin jou
Pipili de olsun kutulu da .Vallaha koşa koşa gelirimm o pipisinide görürümm haa zorunluuuaaa erkekmi olcak pipi dedumm
![]()
O zaman çıkarsın doğrun verin bana doğurun doğurun verin banaJou da yoldan cikarmasa benim annelige ikna olacagim yok gibi.
Bırak çıkarsın![]()
Hahahahahaha sen değişirsin annesii çünkü ben açarken uslu durmazzzPipili de olsun kutulu da .
Bülent Ersoyumsu hariç![]()
Anaaa sanki enik dağıtıyoruzO zaman çıkarsın doğrun verin bana doğurun doğurun verin bana![]()
Hahahahahahaahahah çıkaracağum inşallahh şu kırmızular gitsunJou da yoldan cikarmasa benim annelige ikna olacagim yok gibi.
Bırak çıkarsın![]()
Yeğenim , diğer ablamın yüzüne isemistiHahahahahaha sen değişirsin annesii çünkü ben açarken uslu durmazzz![]()
Ahahaha tamda seni etiketleyecegudimm haaa dedim kocasının koynunamı gitiiiSende seviliyorsun caniimm![]()
Bu gazla onuda yaptirir o maşallah
Hahahaha hehh biliyordum yaniii pıtt diye işiycek yüzümeeYeğenim , diğer ablamın yüzüne isemisti![]()
Hahahahaha kız bur daha enik lafı olmuştu burdaAnaaa sanki enik dağıtıyoruz![]()
Ben sağaa verecem pareeeeeeeee 3 tane hemdeO zaman çıkarsın doğrun verin bana doğurun doğurun verin bana![]()
Tam iyilessem haklisin canoo da tam iyi değilem karnim agriyo halaAhahaha tamda seni etiketleyecegudimm haaa dedim kocasının koynunamı gitiii![]()
Haklusun bebeğimm önce bi iyi ol ondan sonraTam iyilessem haklisin canoo da tam iyi değilem karnim agriyo hala![]()
YaaaHahahahaha kız bur daha enik lafı olmuştu burda
Enikliler sizi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim yiğen kabız oldu karnına masaj yaptım elimle poposundan kakası geldikçe hafif hafif çektim kakasiniYeğenim , diğer ablamın yüzüne isemisti![]()
Saklama kabıyla koydum dolaba normal kısma bir iki güne bir şekilde değerlendiricem artıkTamammm naptın yarısını
Anne teyze yarısı demişler ama sen %90 i olmussunBenim yiğen kabız oldu karnına masaj yaptım elimle poposundan kakası geldikçe hafif hafif çektim kakasini![]()
![]()
![]()