- 12 Mart 2019
- 16.263
- 35.808
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.821
SoryyGördüm onada çekil şurdna demek istedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SoryyGördüm onada çekil şurdna demek istedim![]()
Amann bitmiş bile yaaaa yarına hazursun beybiiiAdette beşinci günummmmmmmm
Aldim önündenHahahahahahahaha allah iyiliğini versin kahkaha attum ulee hayy allahum ya iyi güldük gece gece söyle ona fazla yemesinn gelir senide yer ha![]()
Oo ben 5. Gün banyo yapıyorum senin bitmiş bile![]()
8.9.10. günde yikaniyorum genelde kuzum .Amann bitmiş bile yaaaa yarına hazursun beybiii![]()
![]()
Ben uzatmalari oynuyom daha goremedimEeyyyy sen geride kalduunnn tamammm çekilin şurda sendebebeklinick
Madammor gel kuşumm şu işi halledelumm
![]()
![]()
Ubuhuuuvvvvvvvv hahahah bak adam diyo iyikide aldınn vallahaa şimdu senide yiycekkAldim önündenHay saol dedi yoksa birakamiyom diyo
![]()
Ay cokmuş yaBBen 8. 9. 10. Gün yikaniyorum![]()
Aaa doğru unutmuşum senin var daha8.9.10. günde yikaniyorum genelde kuzum .
Bitmiyor benim![]()
Kız şimdi ben dalcam adama haUbuhuuuvvvvvvvv hahahah bak adam diyo iyikide aldınn vallahaa şimdu senide yiycekk![]()
Evett ayniyızzAy cokmuş yabenim 3 gün sürer 4. Gün leke 5. Gün hiç olmazsa sabaha banyo yapıyorum
Göl oluşumları filanAaa doğru unutmuşum senin var daha
Sağlam gaz veriyor dimiKız şimdi ben dalcam adama ha![]()
Heleki bu doğum olayım dan sonra dahada azaldı hiç yoğun kanama yasamıyorum. Sancılarımda bitti eskiden günde 2 agrı kesici alırdım sancıdanEvett ayniyızz
Benimkide bir gün durmayı öğrenecek ablasiAy cokmuş yabenim 3 gün sürer 4. Gün leke 5. Gün hiç olmazsa sabaha banyo yapıyorum
Heleki bu doğum olayım dan sonra dahada azaldı hiç yoğun kanama yasamıyorum. Sancılarımda bitti eskiden günde 2 agrı kesici alırdım sancıdan
Öğrenir öğrenirBenimkide bir gün durmayı öğrenecek ablasi![]()
![]()