Amin, Allah'ım tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin, ben Meryem süresini okuduğum zaman kısmet oldu, denedin mi hiç ?
Evet canım burada dua gruplarında okuduk çok. Çok şükür nasip oldu. Ama malesef kalbi durdu sonlandırdık gebeliği 3 hafta olucak kürtaj olalı. Biraz ara verdikte zamanı gelince inşallah sağlıklıca nasip olur bu olumsuzluklar tekrarlanmaz diye dua ediyorum 🙏🏼

Evet canım burada dua gruplarında okuduk çok. Çok şükür nasip oldu. Ama malesef kalbi durdu sonlandırdık gebeliği 3 hafta olucak kürtaj olalı. Biraz ara verdikte zamanı gelince inşallah sağlıklıca nasip olur bu olumsuzluklar tekrarlanmaz diye dua ediyorum 🙏🏼
Ah ya çok üzüldüm, Allah'ım sağlıkla, zamanında nasip etsin 🤲 🤲 tez zamanda sevinçli haberlerini alalım 🤲♥️

Çok teşekkür ederim canım 2 yılda 3. Böyle oluyor. Artık genetik araştırıcaz onun sonucunda sonra bakalım nasipse tedbirimizi alıp öyle düşünücez 🤲

Arkadaşın minnoşum bahsetmiştim ya birtane hani 🤗
:( Pıhtılaşmayi arastirmissinizdir dimi, iğne vuruyolar ya tutsun diye, onla ilgili olabilir mi :( yaşlarınız kaç? 30 üstü değil gibime geliyor

:KK43: Pıhtılaşmayi arastirmissinizdir dimi, iğne vuruyolar ya tutsun diye, onla ilgili olabilir mi :KK43: yaşlarınız kaç? 30 üstü değil gibime geliyor
Benim yaşım 26 eşim 27. Pıhtılaşmayada şimdi bakılcak işte bende ondan şüpheleniyorum. Bu gebeliğimde de tedbir amaçlı corasprin kullandım sonra lekelenmem oldu bıraktırdı doktor. Bıraktıktan 1 hafta sonra kalbi durdu 🙄

Benim yaşım 26 eşim 27. Pıhtılaşmayada şimdi bakılcak işte bende ondan şüpheleniyorum. Bu gebeliğimde de tedbir amaçlı corasprin kullandım sonra lekelenmem oldu bıraktırdı doktor. Bıraktıktan 1 hafta sonra kalbi durdu 🙄
Ah canım , evet bakılsın mutlaka , inanıyorum inşallah güzel haberlerini alicaz 🤲😍

Ah canım , evet bakılsın mutlaka , inanıyorum inşallah güzel haberlerini alicaz 🤲😍
Çok sağolasın canım. İnşallah birtaneyi sağ sağlim doğursam 2.ye bende hiç arayı açmıcam zaten zor oluyor diye 1 yaşından sonra başlarım denemelere diyorum 🤣🤣🤣

Back
X