Aahh iclerinde kim bilir ne besliyolar. Baska kardesleri var mı eşinin onlarla ayrimcilik mi yapiyolar yoksa
Var onlarada aynı vermiyorr 🤣🤣 amaannn biranda kinleniyoruz bazı şeylere kadında zamanında çok çekmiş bi kuruş parası yok emekliliği yok başımıza ne geleceği belli degil diyor oda haklı belki bana birsey olur diyor elimde birşey olsunki lazım olur diyo ama oyle olsa biz zaten koşa koşa veririzz yardım ederiz kocam gene verirr gene arkasında olur ama işte yapcak birsey yok evde yok burda 3+1 ev 400 dü çokta güzeldii ama nasip değilmiş dedim oda gitti hiç ev kalmadı oda 1+1 napiyim onu çocuğum olcak odası yok

Var onlarada aynı vermiyorr 🤣🤣 amaannn biranda kinleniyoruz bazı şeylere kadında zamanında çok çekmiş bi kuruş parası yok emekliliği yok başımıza ne geleceği belli degil diyor oda haklı belki bana birsey olur diyor elimde birşey olsunki lazım olur diyo ama oyle olsa biz zaten koşa koşa veririzz yardım ederiz kocam gene verirr gene arkasında olur ama işte yapcak birsey yok evde yok burda 3+1 ev 400 dü çokta güzeldii ama nasip değilmiş dedim oda gitti hiç ev kalmadı oda 1+1 napiyim onu çocuğum olcak odası yok
İnsallah gönlünüze göre güzel bir yer bulursunuz canim. Bu devirde ev almak gerçekten cok cok zor oldu.

• Beğen
Reactions: Jou
Aha buldum benim gibi içeni😂 gel kuzum
Vallaha ne zamandır içtiğimizde yok azzz gönderde içehhh

karadeniz-cay.gif

Ne zamandir girmiyordum İnanin üye olduğumu bile unutmuştum Hastalikla uğraştim Beyin ameliyatı oldum Bir sürü sey Bildirim geldi üyelikten çikayim dedim Bu arada forum başlığı altinda forum secenekleri diye bir sey bulamadim

Back
X