- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.461
Yok kuzum hiç biyerde göremedim.Etiket yaptım kuzum seni![]()
Özelden mi yazdın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum hiç biyerde göremedim.Etiket yaptım kuzum seni![]()
aaaaa hahahah kız buaralar bir dalgınlık var banaa ederumm günaydınn zorunlummmmArtik sabahları günaydın da gelmiyor senden
Hayırdırsa artiiiik
hangisi olduğunu çözemedimmOlmadinyavru aynı kapalı yoruma
Bütün gizlilikleri ac siteye git çok guncellensinhangisi olduğunu çözemedimm
ooohhhhh şifa olsun aşkoommmmmKızlar ben asiya gidiyorum uf olucam gelicem
Sen niye her hafta asi oluyon ayKızlar ben asiya gidiyorum uf olucam gelicem
Kız 3 hafta olmuş bu ikinci olucakSen niye her hafta asi oluyon ay
Kız 3 hafta olmuş bu ikinci olucak
Yani durumun altina yorum yazilmiyo
haniii gelmedi etiketttDur etikete gel![]()
olcakmısın canımmAsi olmadigimdan bilmiyorum anlamıyorum kzuum.
Cooooooook şifalar dilerim![]()
Aaaaaaa hadı gıdek kurabıyem![]()
Hayır joum coconatt gibi düşünüyorum, olmayacağım zorbaliklar dayatmalar olmadığı müddetçeolcakmısın canımm
hahaha ayyy allahımmmmm şurda ölüp gidicem gerçekten bunasıl sevmektir böyle bunasıll öpmektirr bunasıl ninni etmektir böyleee ölüp gitmesem iyidirr be kurbrişiiimmmmmHımmm napsak ki morum. Yeterince patakladık şimdi sarılalım bari vurduğumuz yerlerinden
Gell kuzum ya gelll unuttun mu sen bizi. Tamam geçti annem geçti bi derin nefes al bakim
Gel bide öpelimmm![]()
anladımm canım :)Hayır joum coconatt gibi düşünüyorum, olmayacağım zorbaliklar dayatmalar olmadığı müddetçe
Duymasın diyip etiket yapmakİçeyimde gidip bir evi süpüreyim. Sonrada biraz kuran okurum namazlarımı kılmaya başlarım.Kahve __Kokusu duymasın baya bir boşladım
![]()
canım olunca bir şey yokta etkileri anca ertesi gün çıkmaya başlar bende öyle oldu akşam bişeyim yoktu sabah kalkınca kol ağrısı falan oldu biraz. Olduğunu bile anlamazsın iğne fobim var düşün ben diyorum bunuASSOSyal sosyalimmm yarın aşı olcam biontech çok heyecanlıyımmmm
![]()
kalpten gidersem beni merak etmeyin ha akşam saat 5 de
Arkandan konuşmuyorum kehvemmmDuymasın diyip etiket yapmakRabb'im görüyor canım ben kimim ki ondan cekinmeliyiz
![]()