doktorum la konuştum ben aşı oll dedii daha iyi sağlıklı olur hamilelikte birşey olur vurduramayız hassas olursun hep dikkat etmek zorunda kalırsın dedi bende öyle ettim randevu aldım 2 aşımıda olup başlarım artık tedaviye
Bilmiyorum ki ya artık o yönden de düşünmüyorum ama nedense artık iğnelere şeylere bıhtım joomm biraz görmek istemiyorum 🙄
benim sadece ilk çekimde şişti diğerlerinde şişme ve ağrı olmadı hatta ilaç dahi kullanmadım ama buz koydum yinede 😬
Bende biraz geçsin aldırayım onu diğerlerine baskı yapıyor hissediyorum bazen 😬

yaaa hhahah canum benumm yaaa
kızz biontech olduğun için 2 aşı yeterliymiş
sinovaca açmışlar 4cü doz a
inşallahhh güzel geçicekkkk :KK49: :KK49:
Kız ben genç miyim neyim 🤪 iki sinovac oldum üçüncüyü açmiyo bana🤣🤣 ol ol bişey olmuyo merak etme, içini karartma güzel düşün bebeğim yaa🤩😍 iyiliğin için 🙏 ikincide en kötü iğne yeri ağrıyacak o kadar, senin hiç kolun ağrımaz mi🤔 vururken de hiç hissetmiyorsun ben şok gecirdim 🤣

• Muhteşem
Reactions: Jou
aynen öyle.
Yirmilik dişlerimi aldırırken 3 ünde sorun yaşamadım hemen bitti. sonuncusunda sıradaki kızlara destek oldum moral verdim korkmayın hemencecik bitiyor, acımıyor, hissetmiyorsun vs. ben bir girdim 1 saat sürdü, canımın acıması bir yana kanama durmadı, doktor üstüme çıktı neler yaşadım :olamaz::olamaz:
Çok heyecanliymis 🤣

Tamam kahvemm inşallah devam ederimde dürtüklerim seni :KK56:
Edersin edersin büyütme gözünde. devamlılığı sağladıktan sonra korkma. birde şöyle düşünme eskiden şeytan beni düzenli kilmuyirsun bırak diye kandırdı.bir arkadaşım hiç unutmam Allah razı olsun bir rekat bile kılsan o gün sakın bırakma kil demişti hiç kılmamandan iyidir .. şimdi bir gün kılmamis olsam bile ertesi gün beş vakit kılıyorum bu hataya dusme sende canım kilamadigimiz zamanlar ozurler illa olacak ama terketmemek önemli namazı...

Kız ben genç miyim neyim 🤪 iki sinovac oldum üçüncüyü açmiyo bana🤣🤣 ol ol bişey olmuyo merak etme, içini karartma güzel düşün bebeğim yaa🤩😍 iyiliğin için 🙏 ikincide en kötü iğne yeri ağrıyacak o kadar, senin hiç kolun ağrımaz mi🤔 vururken de hiç hissetmiyorsun ben şok gecirdim 🤣
gerçiii totomdann çok iğnelerr vuruldummm :D :D
30 günde 30 iğne :D
bizamann sonra vurulmayınca demekkii heyecan vurduu :D
eşimde dedi bi az ağrıdı geçti bitti diyor :)

gerçiii totomdann çok iğnelerr vuruldummm :KK70: :KK70:
30 günde 30 iğne :KK70:
bizamann sonra vurulmayınca demekkii heyecan vurduu :KK70:
eşimde dedi bi az ağrıdı geçti bitti diyor :)
Kan alınca iğne yeri bir gün kendini belli eder ya aynı o şekil, yerini belli ediyor sadece 🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Gömülüydü canım benim cerrahi işlem oldu o yüzden belkide 🙄
Edersin edersin büyütme gözünde. devamlılığı sağladıktan sonra korkma. birde şöyle düşünme eskiden şeytan beni düzenli kilmuyirsun bırak diye kandırdı.bir arkadaşım hiç unutmam Allah razı olsun bir rekat bile kılsan o gün sakın bırakma kil demişti hiç kılmamandan iyidir .. şimdi bir gün kılmamis olsam bile ertesi gün beş vakit kılıyorum bu hataya dusme sende canım kilamadigimiz zamanlar ozurler illa olacak ama terketmemek önemli namazı...
Çok haklısın kahvemm gerçekten öyle dediğin gibi. Bunu dikkate alıcam. Hiç olmamasından gerçekten iyi. Birde kimisi diyor bir başla bir bırak daha günah. Ben buna inanmıyorum neden günah olsun yaa. En azından çabanı görüyor Allah. Yapmaya çalışıyorsun birşeyler 😒

Back
X