- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.721
Hahaaaa bende bende karnım gurulduyor ama gıdıp hazırlamaya halim yokOf hazırlayamıcam sanki
Bu ara çok halsizim ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaaaa bende bende karnım gurulduyor ama gıdıp hazırlamaya halim yokOf hazırlayamıcam sanki
Bu ara çok halsizim ya![]()
Hemen'de dil çıkıyor terbiyesizevettt öyle diyeceğini tahmin ettim :)
dövemezsinn![]()
Kim çekik gözlü benmiişteee o uyuyunca sen uyumayınca sabah gözler fındır fındır maşallahh çekikk gözzlü![]()
![]()
hahahahah biliyorum canımmHemen'de dil çıkıyor terbiyesiznerden biliyon ben belki döverek seviyorum
![]()
Kahvaltı istiyom ben birisi üzerime kahvaltı atsın ,hiç ugrasasim yok ,totomu kaldırıphahahahah biliyorum canımm![]()
kızın canımmKim çekik gözlü benmianlamadım kuzu
Bana geçirdin galiba gerçekten öpüp durursun burnumdanulennn benim bittii seninn oldu şimdiii benden sana geçti perişimmm![]()
Oyy kahvemm hadi ben hazırlamasam yemesem birşey olmaz senin çocuk var mecbur haZırlaman gerekHahaaaa bende bende karnım gurulduyor ama gıdıp hazırlamaya halim yokbunu da gülerek söylüyorum ya delimiyim neyim
![]()
vallaha bugün enerjim üstümde nedenseKahvaltı istiyom ben birisi üzerime kahvaltı atsın ,hiç ugrasasim yok ,totomu kaldırıp![]()
hahahahahah evett burnundan öpüp durdum durdumm geçtiiiiiBana geçirdin galiba gerçekten öpüp durursun burnumdan
Oyy kahvemm hadi ben hazırlamasam yemesem birşey olmaz senin çocuk var mecbur haZırlaman gerek![]()
Essek gözlüm diye seviyorum ben onu iri gözlü ve kirpikleri çok uzun maşallahkızın canımm
Maşallah sana daim olsun inşaallahvallaha bugün enerjim üstümde nedense![]()
Sıkıntı orda zaten canım . benim kız şuan hastalığından dolayı sıvı besleniyor, mama ve süt içiyor, kahvaltı yapmiyor. yoksa zaten hiç zor gelmiyordu üç gündür bu haldeyimBana geçirdin galiba gerçekten öpüp durursun burnumdan
Oyy kahvemm hadi ben hazırlamasam yemesem birşey olmaz senin çocuk var mecbur haZırlaman gerek![]()
inşallahh canımmMaşallah sana daim olsun inşaallah![]()
maşallahhh gerçektenEssek gözlüm diye seviyorum ben onu iri gözlü ve kirpikleri çok uzun maşallah![]()
Birde gülüyor yaa nolecek şimdi bana bakanımda yokhahahahahah evett burnundan öpüp durdum durdumm geçtiiiii![]()
Geçmiş olsun canım neyi var önemli birşey değildir inşalllahSıkıntı orda zaten canım . benim kız şuan hastalığından dolayı sıvı besleniyor, mama ve süt içiyor, kahvaltı yapmiyor. yoksa zaten hiç zor gelmiyordu üç gündür bu haldeyim![]()
benimde bakanımm yoktuu uzanıp uzanıp yatıp durdum heleeeBirde gülüyor yaa nolecek şimdi bana bakanımda yok
Geçmiş olsun canım neyi var önemli birşey değildir inşalllah![]()
GünaydınnnnnHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ElhanMinnosprenses @coconatt @madammor @Mavera4268 @MssPARE @Morrmeneksee @ASSOSyal @Catlak-kurabiye
Cookiie @dut agaci @pina @zorunlunick
@Lavinia_84
Kahve __Kokusu @mavikelebek34
Wilma11 @Yasnaz @sade_ kahv
![]()
Ağzında yara çıktı canım mikrop kapmış. çok götürüyor ağzına eliniBirde gülüyor yaa nolecek şimdi bana bakanımda yok
Geçmiş olsun canım neyi var önemli birşey değildir inşalllah![]()
Çok geçmiş olsun kahvemAğzında yara çıktı canım mikrop kapmış. çok götürüyor ağzına elinio yüzden. iyi şimdi biraz ama herşeyi yiyemiyor daha
![]()