ulennn benim bittii seninn oldu şimdiii benden sana geçti perişimmm :110:
Bana geçirdin galiba gerçekten öpüp durursun burnumdan :110:
Hahaaaa bende bende karnım gurulduyor ama gıdıp hazırlamaya halim yok 🤣🤣 bunu da gülerek söylüyorum ya delimiyim neyim 🙄
Oyy kahvemm hadi ben hazırlamasam yemesem birşey olmaz senin çocuk var mecbur haZırlaman gerek 😔😔

• Beğen
Reactions: Jou
Bana geçirdin galiba gerçekten öpüp durursun burnumdan :110:

Oyy kahvemm hadi ben hazırlamasam yemesem birşey olmaz senin çocuk var mecbur haZırlaman gerek 😔😔
Sıkıntı orda zaten canım . benim kız şuan hastalığından dolayı sıvı besleniyor, mama ve süt içiyor, kahvaltı yapmiyor. yoksa zaten hiç zor gelmiyordu üç gündür bu haldeyim 😏

hahahahahah evett burnundan öpüp durdum durdumm geçtiiiii :olamaz:
Birde gülüyor yaa nolecek şimdi bana bakanımda yok 😕🤣🤣
Sıkıntı orda zaten canım . benim kız şuan hastalığından dolayı sıvı besleniyor, mama ve süt içiyor, kahvaltı yapmiyor. yoksa zaten hiç zor gelmiyordu üç gündür bu haldeyim 😏
Geçmiş olsun canım neyi var önemli birşey değildir inşalllah 😔

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Birde gülüyor yaa nolecek şimdi bana bakanımda yok 😕🤣🤣

Geçmiş olsun canım neyi var önemli birşey değildir inşalllah 😔
benimde bakanımm yoktuu uzanıp uzanıp yatıp durdum heleee
ama hiç durmadınki ev işi düğünüydü yoksa arkadaşının kahve ye gidişin falann
bırak milletiii yat uyu :p

Herkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh :KK76: :KK76: :KK76: :KK76: :KK76: :KK49::KK49::KK49:

@Elhan Minnosprenses Minnosprenses @coconatt @madammor @Mavera4268 @MssPARE @Morrmeneksee @ASSOSyal @Catlak-kurabiye Cookiie Cookiie @dut agaci @pina @zorunlunick
@Lavinia_84
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu @mavikelebek34 Wilma11 Wilma11 @Yasnaz @sade_ kahv

hareketli-yaz%C4%B1l%C4%B1-kedili-g%C3%BCnayd%C4%B1n-gifleri.gif
Günaydınnnnn

Sabah 5 te kalkıp namaz kılıp uyudum geriye
Uyumasam olurdu 🙄
Gece 12 de yattım erken yatamadım
Sabahları daha çok seviyorum enerjik dolu bir gün oluyor 😇

Back
X